Min holdning: Mette Frederiksen skal selvfølgelig for Rigsretten

Klokken 11 i dag starter en stor demonstration på Christiansborg Slotsplads i anledning af, at Folketinget kl. 13 skal behandle et borgerforslag om, at statsminister Mette Frederiksen skal for Rigsretten for brud på Grundloven i forbindelse med corona. Det er min klare holdning, at Mette Frederiksen naturligvis skal efterforskes og retsforfølges for den alvorlige kriminalitet, … Læs videre Min holdning: Mette Frederiksen skal selvfølgelig for Rigsretten
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
torsdag, 22 april 2021, 11:33 11:33

die andere metoden…….

Frank
torsdag, 22 april 2021, 11:40 11:40

Kan desværre ikke deltage i dag men stod der hvis jeg det ikke var fordi de bliver for dyrt, for en førtidspensionist at tage de mange lange rejser til alle de demoer som er ved at blomstre op – dejlig at se at der folk som er ved at vågne. jeg ved godt at en elefant skal æde bid for bid men nogen gang bliver man nød til at sluge kamelen i et huk – Det er jo ikke bare Mette den er gal med men hele Borgen som træner til at blive skiftet ud!! – det er en rodebutik… Read more »