Min holdning: Mette Frederiksen skal selvfølgelig for Rigsretten

Klokken 11 i dag starter en stor demonstration på Christiansborg Slotsplads i anledning af, at Folketinget kl. 13 skal behandle et borgerforslag om, at statsminister Mette Frederiksen skal for Rigsretten for brud på Grundloven i forbindelse med corona.

Det er min klare holdning, at Mette Frederiksen naturligvis skal efterforskes og retsforfølges for den alvorlige kriminalitet, ligesom vi andre bliver, hvis vi mistænkes for at have gjort noget ulovligt. Det er uretfærdigt, hvis nogle former for kriminalitet, som f.eks. når en statsminister og regering gang på gang overtræder Grundloven, er så store, at de ikke bliver retsforfulgt. I så fald er der tale om organiseret statskriminalitet mod folket, og så bliver folket tvunget til at overveje andre metoder til at opnå retfærdighed og frihed. Men lad os nu se, hvordan det går i dag – eller hvornår Folketinget ikke længere kan undgå at stemme om det borgerforslag.

Jeg vil nu tage ind på Christiansborg og vise min mening med min fysiske tilstedeværelse.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
torsdag, 22 april 2021, 11:33 11:33

die andere metoden…….

Frank
Frank
torsdag, 22 april 2021, 11:40 11:40

Kan desværre ikke deltage i dag men stod der hvis jeg det ikke var fordi de bliver for dyrt, for en førtidspensionist at tage de mange lange rejser til alle de demoer som er ved at blomstre op – dejlig at se at der folk som er ved at vågne. jeg ved godt at en elefant skal æde bid for bid men nogen gang bliver man nød til at sluge kamelen i et huk – Det er jo ikke bare Mette den er gal med men hele Borgen som træner til at blive skiftet ud!! – det er en rodebutik… Read more »