Kommer Mette F. for Rigsretten? Næppe.

Jeg tvivler stærkt på, at Mette Frederiksen nogensinde kommer for Rigsretten. Det kræver et nyt system, en ny forfatning, og det har desværre meget lange udsigter. Men jeg har stor respekt for de mere politisk optimistiske i frihedsbevægelsen. Flemming Blicher og Jovan Tasevski fra Forfatningspartiet giver i denne video på Facebook en god redegørelse for … Læs videre Kommer Mette F. for Rigsretten? Næppe.
3 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
fredag, 23 april 2021, 17:14 17:14

Hvis man er i tvivl, så er man ikke i tvivl!
Det lærte jeg af instruktøren på en pilotuddannelse.
Mette og de andre medløber fascist kødhoveder var i tvivl om der var lovhjemmel. Ergo så var der ikke lovhjemmel. Så enkelt kan det vel siges.

De pisser dagligt på Grundloven og Folket.
Det svineri skal stoppes og det kan kun gå for langsomt!

Frank
lørdag, 24 april 2021, 16:25 16:25
Reply to  neo

jeg vil nu påstår at livet er et paradoks…tvivl også er en del af troen. hvis man tvivler, tror man jo også det kan være sandt og ikke bare falsk. …. ikke at vælge er også et valg….vælger man ikke at tro har man give sin stemme til det modsatte. Ved ikke om nogen har fulgt med i foldboldverden for tiden. Det har være et ret interessant fedomen at følge. Den har ikke kun (endnu engang bekræftet) at kapitalismen er kold og grådig men det har også vist at det at vi som folk kan gøre en forskel hvis vi… Read more »

neo
neo
fredag, 23 april 2021, 17:23 17:23

De blå smølfer stemmer kun for, indtil de har fået en passende bestikkelse. De udnytter bare en politisk situation til at få en luns, som de kan kaste for deres vælgere. De interesserer sig ikke for andet end deres egen trivsel. De vil skide på Folket når det kommer til stykket, og det samme vil Lars Løkke sikkert med hans nye parti. Ø vil selvfølgelig støtte den store fascistiske leder og hæpper ivrigt på den store plan som udrulles i verden. De har ikke fattet, at de selv vil blive slagtet af Deep Snake når de har udspillet deres forrædder… Read more »