Kommer Mette F. for Rigsretten? Næppe.

Jeg tvivler stærkt på, at Mette Frederiksen nogensinde kommer for Rigsretten. Det kræver et nyt system, en ny forfatning, og det har desværre meget lange udsigter. Men jeg har stor respekt for de mere politisk optimistiske i frihedsbevægelsen.

Flemming Blicher og Jovan Tasevski fra Forfatningspartiet giver i denne video på Facebook en god redegørelse for gårsdagens begivenheder i Folketinget, og hvad vi kan forvente af videre proces.

Organisationen More Freedom Less Control har også en video på Facebook med optagelser indefra Folketingssalen. Fra 40. minut kan man se, hvordan en gruppe modige frihedskæmpere bryder ud i sang og fredelig protest – og fra 44. minut kan man se politiet kommer stormene ind mod de farlige frihedssangere, som dog slap for at blive anholdt.

Det er min vurdering, at de blå partier, der stemte for, at Mette Frederiksen skal for Rigsretten nu, har gjort det for at imødekomme den voksende kritik i befolkningen. De kan dermed sluge de for systemet farlige proteststemmer, så vælgerne ikke opdager, at INGEN af medlemmerne i Folketinget har forstået, hvad Coronaen egentlig handler om og derfor IKKE har mulighed for at skabe ægte frihed for Danmark.

Rød og blå blok er blot to sider af samme mønt. Om det er den ene eller den anden side, der vender opad er ligegyldig, hvis mønten er giftig for folket!

Flemming Blicher er mere optimistisk end jeg om at få Mette Frederiksen for Rigsretten nu, hvilket jeg kun kan respektere ham for. I videoen forklarer han, hvordan vi selv kan skubbe på i den videre parlamentariske proces, så folketingspolitikerne i det mindste ikke kan tie sagen ihjel.

Jeg tror dog, at de blå partiers anfald af retfærdighedstrang er spil for galleriet, og jeg tvivler meget stærkt på, at Enhedslisten tør gå imod Den Store Moder, mens hun kvæler os i alle i omsorg, mundbind, vacciner, coronapas og andre former for fascistisk-feministisk vanvid på vegne af herskerne i Kongehuset, World Economic Forum, World Health Organization, Kina og det globale, zionistiske bank- og gangsterkartel.

Hvis medlemmerne af Folketinget skal vækkes, så kræver det også en åndelig tilgang: (1) Væk Ånden. (2) Se Mørket. (3) Vælg Lyset. Den store udfordring ved at anbefale åndelig vækkelse er, at de fleste, der sover, selv tror, at de er vågne og derfor absolut ikke har brug for hjælp med noget som helst på det område – med mindre man vil betale dem for det, så kan de da godt lade som om… Det sidste er lidt svært, da Satan har sat sig på pengeskabelsen, men til gengæld kan vi måske lokke med lidt god karma og muligheden for genfødsel som menneske i stedet for rotte, så man i det mindste har mulighed for at leve livet bedre i næste runde.

Tilmeld
Besked om
3 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
fredag, 23 april 2021, 17:14 17:14

Hvis man er i tvivl, så er man ikke i tvivl!
Det lærte jeg af instruktøren på en pilotuddannelse.
Mette og de andre medløber fascist kødhoveder var i tvivl om der var lovhjemmel. Ergo så var der ikke lovhjemmel. Så enkelt kan det vel siges.

De pisser dagligt på Grundloven og Folket.
Det svineri skal stoppes og det kan kun gå for langsomt!

Frank
Frank
lørdag, 24 april 2021, 16:25 16:25
Reply to  neo

jeg vil nu påstår at livet er et paradoks…tvivl også er en del af troen. hvis man tvivler, tror man jo også det kan være sandt og ikke bare falsk. …. ikke at vælge er også et valg….vælger man ikke at tro har man give sin stemme til det modsatte. Ved ikke om nogen har fulgt med i foldboldverden for tiden. Det har være et ret interessant fedomen at følge. Den har ikke kun (endnu engang bekræftet) at kapitalismen er kold og grådig men det har også vist at det at vi som folk kan gøre en forskel hvis vi… Read more »

neo
neo
fredag, 23 april 2021, 17:23 17:23

De blå smølfer stemmer kun for, indtil de har fået en passende bestikkelse. De udnytter bare en politisk situation til at få en luns, som de kan kaste for deres vælgere. De interesserer sig ikke for andet end deres egen trivsel. De vil skide på Folket når det kommer til stykket, og det samme vil Lars Løkke sikkert med hans nye parti. Ø vil selvfølgelig støtte den store fascistiske leder og hæpper ivrigt på den store plan som udrulles i verden. De har ikke fattet, at de selv vil blive slagtet af Deep Snake når de har udspillet deres forrædder… Read more »