Ny video: Lad os få Jesus på banen!

Jeg takker for opmuntringen og opfordrer til, at vi får Jesus med ind i kampen mod Coronamørket.

Tilmeld
Besked om
guest

4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne Thornberg
fredag, 23 april 2021, 14:40 14:40

Apropos Satans værk i form af ekstrem frygt, smitte, depression, selvmord …..: er du beskyttet, har styrke til at kæmpe imod…. v.hj.a. Guds fulde rustning, så du kan forsvare dig imod Satans lumske angreb…. https://youtu.be/awIKfp3YlSc

Last edited 1 year ago by Marianne Thornberg
thetruthshallsetyoufree
lørdag, 24 april 2021, 15:02 15:02

Tak for det, Marianne! Det er så sandt, at vi skal tage rustningen på, for beskyttelsen mod Fjendens konstante, utrættelige angreb i kampen om vores sjæl! Det er jo i bund og grund dén, der er på spil, når alt kommer til alt! – Fjenden vil, at vi skal fucke op, når vi bruger vores fri vilje, som jo er i spil i alle vores vågne timer ). Så vi er nød til, at kende fjendens tankegang og strategi, så vi kan gennemskue, være på forkant- og dermed sejre! Der SKAL derfor studeres i Skrifterne og tilegnes indsigt!!! (Ikke mindst… Read more »

thetruthshallsetyoufree
lørdag, 24 april 2021, 16:02 16:02

Per, du har altid meget begavede og velovervejede ting på hjerte, men med dette indlæg har du virkelig fanget min ekstraordinære opmærksomhed! – For uden ankeret dybt plantet i Yeshua, er vi færdige! Intet mindre!!
Så det er klogere end klogt, at alliere sig med ham!!!!!!
I’m in!!!👍❤

Rubo
mandag, 26 april 2021, 3:29 03:29

Hej Per.. Se her spidsede jeg også ører.. Jeg kan bedst forstå, når jeg får tingene forklaret. Har læst og læst om jøder og zionister, har været i tvivl om så meget af det, men nu skar du det lige nøjagtig ud i pap… Det var den manglende brik til puslespillet… Altså Per, du har fået den kop der slubrer… 😉😂😂.. Tak for endnu et godt indlæg.. ❤️