Ny video: Lad os få Jesus på banen!

Jeg takker for opmuntringen og opfordrer til, at vi får Jesus med ind i kampen mod Coronamørket.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
fredag, 23 april 2021, 14:40 14:40

Apropos Satans værk i form af ekstrem frygt, smitte, depression, selvmord …..: er du beskyttet, har styrke til at kæmpe imod…. v.hj.a. Guds fulde rustning, så du kan forsvare dig imod Satans lumske angreb…. https://youtu.be/awIKfp3YlSc

Last edited 1 year ago by Marianne Thornberg
lørdag, 24 april 2021, 15:02 15:02

Tak for det, Marianne! Det er så sandt, at vi skal tage rustningen på, for beskyttelsen mod Fjendens konstante, utrættelige angreb i kampen om vores sjæl! Det er jo i bund og grund dén, der er på spil, når alt kommer til alt! – Fjenden vil, at vi skal fucke op, når vi bruger vores fri vilje, som jo er i spil i alle vores vågne timer ). Så vi er nød til, at kende fjendens tankegang og strategi, så vi kan gennemskue, være på forkant- og dermed sejre! Der SKAL derfor studeres i Skrifterne og tilegnes indsigt!!! (Ikke mindst… Read more »

lørdag, 24 april 2021, 16:02 16:02

Per, du har altid meget begavede og velovervejede ting på hjerte, men med dette indlæg har du virkelig fanget min ekstraordinære opmærksomhed! – For uden ankeret dybt plantet i Yeshua, er vi færdige! Intet mindre!!
Så det er klogere end klogt, at alliere sig med ham!!!!!!
I’m in!!!👍❤

mandag, 26 april 2021, 3:29 03:29

Hej Per.. Se her spidsede jeg også ører.. Jeg kan bedst forstå, når jeg får tingene forklaret. Har læst og læst om jøder og zionister, har været i tvivl om så meget af det, men nu skar du det lige nøjagtig ud i pap… Det var den manglende brik til puslespillet… Altså Per, du har fået den kop der slubrer… 😉😂😂.. Tak for endnu et godt indlæg.. ❤️