10 gode grunde til at bruge mundbind

Jeg beklager, hvis jeg tidligere har været for ensidig og negativ i mit syn på mundbind. Jeg bringer derfor her 10 gode grunde til at bruge mundbind.

  1. DU VISER DIN UNDERKASTELSE. Du viser, at du underkaster dig meningsløse regler og udokumenterede sundhedsråd. Hvis du er spirituelt anlagt, så viser du også, at du underkaster dig Satan. Det kan berige dit materielle liv på Jorden, hvilket er vigtigt at nyde, da dit efterliv med garanti bliver frygteligt.
  2. DU VISER, AT DU HOLDER MUND. Du viser, at du kan finde ud af at holde mund og lade være med at sige din mening. Du viser, at du kan være tavs overfor dine medmennesker, selvom du tydeligt mærker, at der er noget ravruskende galt i Danmark.
  3. DU KAN VÆRE ANONYM. Du kan gå rundt i verden uden at blive genkendt. Hvis du f.eks. bare lige skal ned og handle, så behøver du ikke tage make-up på. Du slipper for frygten for at møde nogen, som du kender, mens du er grim. Hvis din mund, dine tænder eller din næse er særligt grim, så kan du overveje at have mundbind på altid, når der er andre mennesker i nærheden. Du kan f.eks. også have mundbind på dit profilbillede på de sociale medier.
  4. DU ER MED I CORONAKULTEN. Du viser, at du er et trofast medlem af coronakulten, når du går rundt i supermarkedet eller tager toget sammen med de andre kultmedlemmer, der er iklædt den samme symbolske mund- og næsebeklædning. Samhørighed og fællesskab er sundt og rart.
  5. DU SLIPPER FOR AT VÆRE FYSISK AKTIV. Når du har mundbind på, bliver du hurtigt så forpustet og svimmel under fysisk aktivitet, at du mister lysten til motion.
  6. DU KAN BEHOLDE DIT JOB. Når du har mundbind på, så kan du bevare dit job, din studieplads, din indtægt og din plads i systemet. Du slipper for at blive arbejdsløs, miste venner og skulle gå fra hus og hjem.
  7. DU KAN BEHOLDE DIT PRIVATLIV. Du slipper også for at komme på PETs overvågningsliste af potentielle frihedsterrorister. Det betyder, at du kan gå i fred på gaden, og du kan føre telefonsamtaler, uden at der er nogen, der lytter med.
  8. DU KAN DATE GRIMME MENNESKER. Når du dater kvinder eller mænd med mundbind, så ligner de alle hinanden, så det bliver lettere at finde et match. Hvor du måske tidligere havde lyst til, at din partner skulle tage en sæk over hovedet, så gør hun eller han det nu frivilligt i form af coronamasken.
  9. DINE BØRN FÅR MULIGHED FOR PERSONLIG UDVIKLING. Dine børn bliver motiveret til at gå i psykoterapi og søge spirituel udvikling som følge af de traumer, du udsætter dem for ved at skulle se på dig og din frygt gemt bag masken hver dag.
  10. DU SLIPPER FOR AT TÆNKE SELV. Hvis du allerede har gået rundt med mundbind i mindst to måneder, mens du har indtaget frygtpropagandaen fra pressen, så er du så hjernevasket, at du har fuldstændigt mistet evnen til at tænke selv. Du har mistet din frihed og dermed også dit ansvar, hvilket er rart, da du så også har mistet den eksistentielle angst.
Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Nicklas
mandag, 26 april 2021, 17:53 17:53

Der ramte du atter engang hoved på sømmet med din humoristiske retorik, Hr. Brændgaard 😂😅🙏
Intet er så skidt at det ikke er godt for noget 😝😎