Kategorier
Åbne breve Coronabloggen Indlæg Offentlig

Åbent brev om borgerforslag B162: Mette Frederiksen for Rigsretten nu

Kære retsordfører Kresten Hegaard (RV,
kristian.hegaard@ft.dk), partiformand Sofie Carsten Nielsen (RV, sofie.carsten.nielsen@ft.dk), coronaordfører Peder Hvelplund (EL, peder.hvelplund@ft.dk), politisk ordfører Mai Villadsen (EL, mai.villadsen@ft.dk) og formand for Folketinget Henrik Dam Kristensen (S, henrik.kristensen@ft.dk).

Jeg skriver til jer som bekymret borger. Jeg frygter, at borgerforslag B162 nu bliver syltet i udvalg, så statsminister Mette Frederiksen ikke kommer for Rigsretten på trods af tydelige lovbrud. Hvis det sker, så er min retsfølelse dybt krænket, og det er mit indtryk, at mange andre af mine retskafne medborgere har det på samme måde. Jeg frygter, at det på sigt kan afstedkomme en voldelig revolution, hvilket jeg ønsker at undgå.

Det var stemmer fra RV og EL i Folketinget den 22. april, der sikrede, at B162 ikke blev vedtaget, men sendt til Folketingets Udvalget for Forretningsordenen. Dette udvalg har tradition for at holde møder bag lukkede døre, så det ikke bliver offentligt kendt, hvordan stemmefordelingen i sagens næste behandling bliver der. Jeg vil derfor stærkt opfordre til, at dette møde bliver afholdt for åbne døre, så der kommer gennemsigtighed i den videre proces. Dette for at folket kan se, hvem de ansvarlige er, hvis Folketinget vælger ikke at sende Mette Frederiksen i Rigsretten nu for brud på Grundloven i relation til corona. Jeg giver ikke noget for jeres undersøgelseskommissioner. Mette Frederiksen skal simpelthen for Rigsretten nu. Alt andet er uretfærdigt.

Jeg vil samtidig opfordre RV og EL til at genoverveje deres stemmer, så I i udvalget foretager det etisk korrekte valg for det danske folk. Retfærdigheden kan stadigvæk nå at ske fyldest. I kan stadigvæk være med til at sikre frihed for Danmark på en ikke-voldelig måde, selvom det er sidste time før lukketid. Alternativt vil RV og EL gå over i historien som de partier, der sikrede, at en tydeligt kriminel statsminister ikke blev retsforfulgt. Det kan retsfølelsen i Danmark ikke tåle – specielt ikke i en tid som nu, hvor borgere bliver idømt lange fængselsstraffe for politiske ytringer. Ja, ytringer! Jeg tænker her især på skandalen om Nanna Fris dom på 2 års fængsel i Københavns Byret. Her kan retfærdigheden dog også stadigvæk nå at ske fyldest i Østre Landsret. Men som sagt: Det er sidste time og sidste mulighed for, at systemet beviser, at det ikke er så fascistisk og folkefjendsk som en stigende del af befolkningen oplever det som – og hvor mange så naturligvis vil begynde at overveje alternative muligheder til at opnå frihed og retfærdighed. Dette kan i værste fald resultere i en regulær borgerkrig, og det er vi mange, der ønsker at undgå, selvom vi har gennemskuet det store coronabedrag og det reelle formål med coronapropagandaen. Argumenter om, at folkesundheden var akut truet af det nye coronavirus, så derfor var vi nødt til at bryde loven og indføre fascisme, holder derfor ikke.

Jeg kan i øvrigt tilføje, at jeg selv for flere måneder siden forsøgte at melde Mette Frederiksen til politiet. Politiet nægtede at høre på, hvad jeg havde at sige. I stedet blev jeg taget i førergreb og sigtet for ikke at bære mundbind, selvom jeg fortalte, at jeg var fritaget. Den sag har jeg selvfølgelig klaget over til Den Uafhængige Politiklagemyndighed, men det er jo også blot en anden syltekrukke i det system, der beskytter de politisk kriminelle og deres håndlangere.

Med venlig hilsen

Per Brændgaard Mikkelsen

Willemoesgade 31, 4. th., 2100 København Ø


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x