Dagens propaganda: fra AstraZeneca til skole i Nordjylland

Jeg bringer her dagens propaganda-opdatering fra hovedstrøms-pressen. Det forlyder, at EU-kommissionen har sagsøgt AstraZeneca for problemer med leveringen af deres vacciner. Det forlyder fra samme presse, at AstraZeneca er årsag til endnu flere blodpropper og andre mærkelige bivirkninger. Det er et eksempel på formidling af umulig dobbelttænkning, der på sigt fører til, at vi opgiver … Læs videre Dagens propaganda: fra AstraZeneca til skole i Nordjylland
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
helgeras@gmail.com
mandag, 26 april 2021, 23:47 23:47

Næsten alle regeringer i hele verden har en tyrkertro på WHO’s konspirationsteori, at coronaen er dødsensfarlig virus, der kun kan bekæmpes ved at vaccinere alle mennesker, til benefice for WHO’s ejere, vaccineindustrierne.

Næsten alle regeringer i hele verden kan jo umuligt tage fejl.
Lige som milliarder af fluer: Lort smager godt!

Frank
tirsdag, 27 april 2021, 9:20 09:20

Noget af det jeg frygter er at folk tror på at vi åbner op og er på vej til det gamle normale. Ikke så meget det “gamle normale” som den effekt det kommer til at få når de så lukker alt ned igen – de kan virkelig tage modet fra folk – demoralisering process kan man vel kalde det. Jeg er bange for det er planlagt så de kan få så mange ned med nakken som muligt. Så folk opgiver håbet og modstanden og tager med kyshånd imod den løsning fra Davos – WEF…The Great Reaset. For tiden følger jeg… Read more »