Dagens propaganda: fra AstraZeneca til skole i Nordjylland

Jeg bringer her dagens propaganda-opdatering fra hovedstrøms-pressen.

Det forlyder, at EU-kommissionen har sagsøgt AstraZeneca for problemer med leveringen af deres vacciner. Det forlyder fra samme presse, at AstraZeneca er årsag til endnu flere blodpropper og andre mærkelige bivirkninger. Det er et eksempel på formidling af umulig dobbelttænkning, der på sigt fører til, at vi opgiver vores kognitive forsvar og til sidst barer lystrer galskabens ordrer og regler, der tilsyneladende svinger, som vinden blæser.

Sundhedsstyrelsen meddeler, at vi nu kan se 10 personer. De samme 10 personer vel at mærke. Det er Helene Probst, der er vicedirektør i Sundhedsstyrelsen, der står for dette forsøg på at invadere privatlivets fred og frihed. Jeg har i dag fået afbud fra en gammel, god ven til min 50 års fødselsdag, da han følger myndighedernes anbefalinger. Jeg overvejer at tilbyde ordrefølgerne at kunne feste med via Zoom, selvom det er tosset. PROST, siger jeg bare!

Propagandapressen prøver også, at få os til at løbe efter Støjberg-sagen og Syrienbørn-sagen i håbet om, at det kan give os afløb for vores frustrationer over den igangværende fascistiske regerings overgreb på vores sundhed og frihed under dække af Det Globale Coronabedrag. Men den falder vi selvfølgelig ikke for. Vi holder fokus på det, der er vigtigt. Hvad vi måske skulle tage og se lidt nærmere på er, hvad det kriminelle land Israel har gang i af overgreb og bomber mod palæstinenserne for tiden, og som ikke kommer frem til danske forbrugere af hjernevaskende junk-nyheder.

Vi kan også høre, at Frank Jensen er faldet til patten, så at sige, og ikke øret vel at mærke, så han starter nu som konsulent med fokus på public/private-samarbejde. Jeg synes, at han skulle have startet et firma med fokus på MeToo-kriminalitet organiseret af den zionistiske lobby og mafia i Danmark i stedet for, men det er der jo nok ikke så mange penge i.

Copenhagen Marathon, der skulle have været afholdt den 16. maj, bliver aflyst igen i år. Det kan jeg rent egoistisk kun glæde mig over, da jeg altid har syntes, at det var underligt med al det organiserede løberi i byen. Men det er selvfølgelig trist, at aflysningen skal ske på det bedrageriske grundlag, som coronaen jo er. Husk: at selvom mange lyver ofte i lang tid, så er det stadigvæk en løgn. Lad dig ikke hjernevaske! Hold tungen lige i munden og hjernen lige mellem ørerne!

Vi kan også læse, at 360 elever er blevet sendt hjem fra Hobro Søndre Skole i Nordjylland på grund af coronasmitte. Så vidt jeg kan læse, så er der ikke tale om andet end positive PCR-tests. Som sædvanligt får vi intet at vide om, hvor mange af de “smittede”, der rent faktisk er syge.

Pro, pro, pro, propaganda!

Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
helgeras@gmail.com
helgeras@gmail.com
mandag, 26 april 2021, 23:47 23:47

Næsten alle regeringer i hele verden har en tyrkertro på WHO’s konspirationsteori, at coronaen er dødsensfarlig virus, der kun kan bekæmpes ved at vaccinere alle mennesker, til benefice for WHO’s ejere, vaccineindustrierne.

Næsten alle regeringer i hele verden kan jo umuligt tage fejl.
Lige som milliarder af fluer: Lort smager godt!

Frank
Frank
tirsdag, 27 april 2021, 9:20 09:20

Noget af det jeg frygter er at folk tror på at vi åbner op og er på vej til det gamle normale. Ikke så meget det “gamle normale” som den effekt det kommer til at få når de så lukker alt ned igen – de kan virkelig tage modet fra folk – demoralisering process kan man vel kalde det. Jeg er bange for det er planlagt så de kan få så mange ned med nakken som muligt. Så folk opgiver håbet og modstanden og tager med kyshånd imod den løsning fra Davos – WEF…The Great Reaset. For tiden følger jeg… Read more »