Coronafrygtens vej fra Kina til Danmark

Coronafrygten startede som bekendt i Kina med billeder af folk, der pludselig faldt døde om på gaden, og hvor det kinesiske politi på voldsom vis tvang de smittede i isolation. Det startede den to-dimensionale frygt: frygten for corona og frygten for politikken mod corona.

WHO valgte at tro på beretningerne fra Kina uden at foretage nogen selvstændig, uafhængig undersøgelse af kinesernes påstande. WHO trykkede på den røde pandemi-alarmknap, og så var helvede ellers løs i hele verden.

I mangel af logik og evidens, så har bagmændene bag coronaen fra starten åbenbart valgt at fokusere på patos (følelser) som den primære appelform i propagandaen. Det gør man f.eks. ved skræmmende fortællinger, gerne med billeder og film, om mennesker, der påstås at være blevet pludseligt syge eller døde af et nyt coronavirus. Det er her vigtigt, at skræmmeeksemplerne kommer fra udlandet, gerne udlande med en høj grad af korruption eller kommunisme, da projektet så kan gennemføres, og da modtagerne så vil tro på følelses-propagandaen, uden mulighed for direkte validering af påstandene.

Frygtens vej fra Kina gik som sagt over WHO, som danske politikere og myndigheder af historiske og brandingmæssige årsager har stor tiltro til, selvom det er mange år siden, at verdenssundhedsorganisationen blev korrupt og infiltreret af især den vaccineproducerende del af medicinalindustrien. Det var dog ikke nok med WHO. Det var også nødvendigt at få Italien på banen med store skræmmekampagner fra Støvlelandets hospitaler. Det hele var igen baseret på billeder, video og fortællinger uden reelle beviser for noget som helst. Når frygten går ind, så går den rationelle, logiske tænkning ud.

Det er mit indtryk, at de kriminelle bagmænd har fodret både pressen og myndigheder med denne massive frygtpropaganda i en lind strøm helt frem til nu. Myndighederne i Danmark bliver formentlig også fodret med hemmelige beretninger om voldsomme sygdomstilfælde, senfølger og dramatiske dødsfald, så sygdomsfrygten og dermed fascismen kan holdes oppe uden tilbagefald til immunforsvar, ernæring og frihed og andre danske traditioner.

Frygten skal dog stadigvæk valideres lokalt, så her har propagandisterne allieret sig med nøje udvalgte eksperter, der altid er klar til interview til pressen eller rådgivning af myndighederne og regeringen – med en mere eller mindre ukendt belønning i sigte.

Den sværeste opgave for bagmændene er at holde eksperter med andre meninger ude af folkeoplysningen, debatten og rådgivningen i Danmark. Det er her, hvor public/private-samarbejde viser sin styrke i stranguleringen af ytringsfrihed eller i det mindste, at ytringer ikke når ud til særligt mange. Det er samtidig vigtigt, at indlæg som dette bliver udskammet som konspirationsteoretisk og udtryk for et farligt verdenssyn, som man på ingen måde skal lytte eller forholde sig til.

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
tirsdag, 27 april 2021, 11:53 11:53

jeg giver dig ret i at det er mere hysteri end samfundssind. Jeg er også med på at den bliver brugt til at få indført en fascisme, at der er en større plan som er ved at blive rullet ud. Men når nogen påstår at der ikke findes en ny sygdom som kan slå folk ihjel – at det hele bare er svindel og humbug så bliver jeg nød til at sige noget – lige så vel som der skal siges noget til fascisterne. Jeg var med til demoen (MIB) og gik rundt og fik snak med mange deltager –… Read more »