Coronafrygtens vej fra Kina til Danmark

Coronafrygten startede som bekendt i Kina med billeder af folk, der pludselig faldt døde om på gaden, og hvor det kinesiske politi på voldsom vis tvang de smittede i isolation. Det startede den to-dimensionale frygt: frygten for corona og frygten for politikken mod corona. WHO valgte at tro på beretningerne fra Kina uden at foretage … Læs videre Coronafrygtens vej fra Kina til Danmark
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
tirsdag, 27 april 2021, 11:53 11:53

jeg giver dig ret i at det er mere hysteri end samfundssind. Jeg er også med på at den bliver brugt til at få indført en fascisme, at der er en større plan som er ved at blive rullet ud. Men når nogen påstår at der ikke findes en ny sygdom som kan slå folk ihjel – at det hele bare er svindel og humbug så bliver jeg nød til at sige noget – lige så vel som der skal siges noget til fascisterne. Jeg var med til demoen (MIB) og gik rundt og fik snak med mange deltager –… Read more »