Corona er en krig mellem to hjernevaskede grupper – dialog er vejen frem

Corona ligner mere og mere en krig mellem to religiøse kultbevægelser. På den ene side har vi Hovedstrømmen, der tror på propagandaen. På den anden side har vi Konspirationen, der tror på alt, den finder på nettet, der går imod propagandaen. Det kan her virke som om, at hverken Hovedstrømmen eller Konspirationen er særligt interesseret … Læs videre Corona er en krig mellem to hjernevaskede grupper – dialog er vejen frem
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
onsdag, 28 april 2021, 17:40 17:40

lige præcis – sort-hvid, rød-blå osv. og hvis nogen af dem så er ved at tvivle på sine egn overbevisning, så havner de nemt over i den anden grøft – det handler meget om tryghed, en tro, et fundament at stå på. At gå på vejen er som at gå på et knivsæg, en linedans, at være åben over for livets paradokser, konstant søgen og modet til at stå alene for en stund….som Kirkegaard vist fortalte om “ikke at våge at miste fodfæste for en stund, er at miste livet” – ingen ved alt og vi vil altid leve i… Read more »

Helene
onsdag, 28 april 2021, 18:09 18:09

Det er så sandt…jeg tænkte lige jeg ville svare på dine spørgsmål… Hvad er dit kriterie for, om den information om corona, som du finder på nettet, er sand eller falsk? Ved at bruge den klassiske kildekritik, finde så meget materiale som muligt fra flere synspunkter, analysere udsagn og at kigge på afsenderen, hvem betaler for at producere det, førstehånds og andethånds vidner, rapporter, dokumenter, forretningsforbindelser, historik, kilder til artikler, retsdokumenter og eks FBI vault. Når man kigger på alt dette får man et komplet overblik og et tydeligt billede af hvad der foregår i enhver situation. Så er der… Read more »

neo
neo
onsdag, 28 april 2021, 19:40 19:40

En dygtig ordstyrer der forstår at agere respektfuldt og styre samtalen på en måde så man faktisk finder frem til fælles erkendelser og fælles rammer hvori en ordentlig dialog kan foregå. Ordstyreren er den vigtigste. Vi skal i gang med at rekruttere sådanne profiler som kan være ordstyrere når debatter eller dialoger skal i gang, for ja det er den eneste løsning, at der kommer en dialog. Helst foregå udenfor mainstream mediernes rammer for de vil ikke have den her dialog, de ønsker ikke sandheder. Har vi nogen organisationer som kan fordre en sådan dialog? Folkemøder? Grundlovsmøder? Debatmøder? Ellet skal… Read more »