Ny video: På café uden coronapas

Jeg har i dag forsøgt at få lov til at sidde på en café og drikke en kop kaffe i fred og ro uden fascisme. Først prøvede jeg, om jeg kunne få lov til at gå ind og spise frokost på Joe & The Juice. Det måtte jeg ikke.

I skrivende stund sidder jeg på en hemmelig café i midten af København. Jeg gik ind uden mundbind og spurgte: “Jeg har hørt, at man kan få lov at drikke en kop kaffe her uden at blive udsat for fascisme?”, hvortil den venlige dame svarede “Ja, vi kan jo bare sige, at du ringede for en halv time siden og bestilte bord”. Forinden havde jeg sagt det magiske ord “FRITAGET”, og så behøvede hun ikke høre mere. Dejligt!

Nå, men det inspirerede mig til at lave denne lille video med en opfordring til en ny bevægelse…

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments