Skandale: Tysk coronadommer ransaget af fascistisk politi

En dommer ved Weimar Byret i Tyskland, Christian Dettmar, fik i forgårs et “visit” af politiet, og hans kontor, hjem og bil er ransaget. Dommerens mobiltelefon blev konfiskeret af politiet. Det oplyser Reiner Fuellmich, den tysk/amerikanske og ekstremt modige højesteretsadvokat, som fører internationalt an i folkets retsopgør mod de store corona-forbrydere i både Tyskland og … Læs videre Skandale: Tysk coronadommer ransaget af fascistisk politi
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
steffen
onsdag, 28 april 2021, 10:18 10:18

Hvad er den officielle begrundelse for politiets “visit”?

steffen
onsdag, 28 april 2021, 10:20 10:20

Har du nogle kilder?

Frank
onsdag, 28 april 2021, 18:00 18:00
Reply to  steffen

føler lige med her – kunne jeg også godt tænke mig at vide.

Aroun
onsdag, 28 april 2021, 17:31 17:31

kære per og andre, kan vi ikke nok droppe den her for altid: “altså nu også i Tyskland, som af alle lande i verden burde vide bedre.” Der er begået mange forfærdelige folkemord i andre lande end tyskernes kz-lejr. det er ren og skær propaganda alt det Hitler-had og tyskerhad. Nu synes jeg folk skal lade tyskerne være i fred. De har ikke hørt for andet siden 2. verdenskrig selvom, der er blevet begået langt værre krigsforbrydelser og stadig bliver begået etnisk udrensning, folkemord og overgreb på folk verden rundt, eksempelvis kunne man nævne Israels systematisk etniske udrensning af palæstinenserne.… Read more »

Frank
onsdag, 28 april 2021, 18:02 18:02
Reply to  Aroun

og ps. nu handler artiklen om noget som sker i tyskland – som er ret interessant da det gælder vores alle sammen frihed og kampen for retfærdighed.

Frank
onsdag, 28 april 2021, 17:58 17:58
Reply to  Aroun

er meget ening og kan godt følge dig. Når det er sagt så handler det om det som skete i tyskland i 30erne som er interessant – ikke fordi det var tyskerne men det menneskelige…at det kan ske alle steder …selv i vores naboland og dermed også her. Samtidig så er det nogen historisk som på tros er temmelig tæt på den tid vi lever i – nogen som de fleste vil kunne forholde sig til – et veludviklet og intelligent folk som havne i dyb gæld og dermed fristed til at handle med de mørkeste sider i mennesket. jeg… Read more »