Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Corona er statsstøttet røveri af vores penge og frihed

Corona er efter min mening statsstøttet røveri af folkets penge og frihed. Det er ikke samfundssind at bruge 425 millioner kroner om ugen på at teste raske mennesker. Det er røveri! Lige nu fosser pengene ud af statskassen. Der bliver brugt milliarder af kroner på tests og vacciner, der ikke skaber nogen reel værdi, og […]

Corona er efter min mening statsstøttet røveri af folkets penge og frihed. Det er ikke samfundssind at bruge 425 millioner kroner om ugen på at teste raske mennesker. Det er røveri! Lige nu fosser pengene ud af statskassen. Der bliver brugt milliarder af kroner på tests og vacciner, der ikke skaber nogen reel værdi, og […]
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x