Corona er statsstøttet røveri af vores penge og frihed

Corona er efter min mening statsstøttet røveri af folkets penge og frihed. Det er ikke samfundssind at bruge 425 millioner kroner om ugen på at teste raske mennesker. Det er røveri!

Lige nu fosser pengene ud af statskassen. Der bliver brugt milliarder af kroner på tests og vacciner, der ikke skaber nogen reel værdi, og hvor pengene ender i udlandet. Private virksomheder forhindres på det groveste i at tjene penge frit via statens tåbelige regler, når de endeligt må holde åben uden total lockdown.

Flere og flere danskere bliver offentligt ansat eller forsørget, fordi små og mellemstore private virksomheder, der ikke arbejder i coronaindustrien, ikke må drive deres virksomhed og have kunder i den virkelige, fysiske verden. Det er f.eks. svært at drive en café på nettet.

Vi opdager ikke røveriet, da det virker som om, at Danmark pludselig har uendeligt mange penge. Hvor kommer pengene fra? De kommer fra lån i Nationalbanken, der er en del af det globale netværk af private centralbanker, der nu via coronaen er ved at overtage den totale økonomiske kontrol af alle frie nationer via coronagæld.

Det er afpresning. Det er røveri ved højlys dag. Det er 11. september 2001 om igen. Det var ligesom coronaen også et stort bedrag. Der var ganske vist bygninger, der faldt, og mennesker der blev slået ihjel, men det var zionisterne, der gjorde det og ikke islamisterne. Formålet var at starte Krigen Mod Terror, der også startede en gigantisk sikkerhedsindustri, hvor pengene også fossede ud af statskasserne til bedrageriske formål.

Jeg mistænker ligeledes den globale zionistiske gangsterbevægelse for at spille en centrale rolle i det store coronarøveri, der er i gang i hele verden nu. Jeg vil dog holde op med at konfrontere Mørket direkte den 14. maj, da jeg fra den dato vil fokusere på Lyset. Men indtil da: slutspurt på afsløringen af Mørket!

Fjenden frygter frie mennesker og virksomheder, der sælger varer og tjenester, der skaber reelle værdier. Fjenden ved, at i fremtiden vil maskiner have overtaget al fysisk arbejde, og kunstig intelligens vil have overtaget tænkningen i samfundet. Det betyder, at det nuværende økonomiske system kollapser, og der skal skabes et nyt. Det er så det, de prøver på nu, hvor de afpresser os via coronafrygten til først at gå med til røveri og derefter gå med til almisser under forudsætning af, at vi accepterer “tilbuddet” om nonstop kontrol af vores adfærd og kommunikation. De frygter, at vi får for meget fritid og bevidsthed, så vi gennemskuer deres bedrag, og derfor vil de låse os fast i et nyt, lydighedsbaseret pengesystem, inden det bliver for sent for dem.

Jeg siger NEJ TAK. Hvad siger du?

PS: Jo længere tid vi tillader røveriet at fortsætte, des mere fucked er vi, da fjenden så til sidst har den totale økonomiske kontrol over staten. Er det sådan en arv, du via din ignorance og passivitet nu vil give videre til dine børn og børnebørn? Den, der tier, samtykker, når det kommer til statens kriminalitet mod folkesundheden, folkeøkonomien og folkefriheden.

Tilmeld
Besked om
4 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
torsdag, 29 april 2021, 11:01 11:01

Staten hjælper medicinalindustrien og fødevareindustrien til at tømme vores fælleskasse. Hvem bliver Mette rådgivet af ???! Jeg er ikke sikker på at hun selv er klare over hvad det er hun har gang i ….eller for den sags skyd mange af de forrige regeringer. Danmark bliver drevet som en forretning – det handler om at få alt privatiseret. Ikke så de små liberale erhverv kan overleve som f.eks. caféer men til de kæmpe store som så overtager markere med franchise kæder. supermarkeder, IKEA osv. osv. jeg tror det har være planlagt længer end vi er klar over – fra helt… Read more »

Frank
Frank
torsdag, 29 april 2021, 11:03 11:03
Reply to  Frank

ps. og energi – vi kan også være selvforsynde med energi. Det var ikke for sjov de solgte Dong og ikke vil give tilskud til private opsætning af solceller.

Frank
Frank
torsdag, 29 april 2021, 11:06 11:06
Reply to  Frank

giver udenlandske investeringsfonde lov til at købe vores landbrugsjord og egendomme – hvor er vi henne når det kan lade sig gøre at man bare kan opkøbe et land i stedet for at føre krig!?? …man må give dem at de er smarte – tænk hvis de have samfundsind og virkelig var opsatte på at rede miljøet og bekæmpe sult og dumhed.

Frank
Frank
torsdag, 29 april 2021, 11:15 11:15
Reply to  Frank

undskyld det kommer drypvis – men tiden er knap og vi har travlt.
Vi skal melde os ud af systemet og ind i samfundet. Samfundet er dig og mig og systemet er hvad magten forsøger at trække ned over hovederne på os…..som man sagde da jeg var ung “er systemet til for os eller er vi til for systemet”

Acephali har allerede lave en Suverænitetserkæring for Nationen Danmark, som er ganske interessant. Måske ikke perfekt men vær at bygge videre på.