Corona er statsstøttet røveri af vores penge og frihed

Corona er efter min mening statsstøttet røveri af folkets penge og frihed. Det er ikke samfundssind at bruge 425 millioner kroner om ugen på at teste raske mennesker. Det er røveri! Lige nu fosser pengene ud af statskassen. Der bliver brugt milliarder af kroner på tests og vacciner, der ikke skaber nogen reel værdi, og … Læs videre Corona er statsstøttet røveri af vores penge og frihed
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
torsdag, 29 april 2021, 11:01 11:01

Staten hjælper medicinalindustrien og fødevareindustrien til at tømme vores fælleskasse. Hvem bliver Mette rådgivet af ???! Jeg er ikke sikker på at hun selv er klare over hvad det er hun har gang i ….eller for den sags skyd mange af de forrige regeringer. Danmark bliver drevet som en forretning – det handler om at få alt privatiseret. Ikke så de små liberale erhverv kan overleve som f.eks. caféer men til de kæmpe store som så overtager markere med franchise kæder. supermarkeder, IKEA osv. osv. jeg tror det har være planlagt længer end vi er klar over – fra helt… Read more »

Frank
torsdag, 29 april 2021, 11:03 11:03
Reply to  Frank

ps. og energi – vi kan også være selvforsynde med energi. Det var ikke for sjov de solgte Dong og ikke vil give tilskud til private opsætning af solceller.

Frank
torsdag, 29 april 2021, 11:06 11:06
Reply to  Frank

giver udenlandske investeringsfonde lov til at købe vores landbrugsjord og egendomme – hvor er vi henne når det kan lade sig gøre at man bare kan opkøbe et land i stedet for at føre krig!?? …man må give dem at de er smarte – tænk hvis de have samfundsind og virkelig var opsatte på at rede miljøet og bekæmpe sult og dumhed.

Frank
torsdag, 29 april 2021, 11:15 11:15
Reply to  Frank

undskyld det kommer drypvis – men tiden er knap og vi har travlt.
Vi skal melde os ud af systemet og ind i samfundet. Samfundet er dig og mig og systemet er hvad magten forsøger at trække ned over hovederne på os…..som man sagde da jeg var ung “er systemet til for os eller er vi til for systemet”

Acephali har allerede lave en Suverænitetserkæring for Nationen Danmark, som er ganske interessant. Måske ikke perfekt men vær at bygge videre på.