Kære Lone

Kære Lone Du er min kusine, og jeg elsker dig dybt. Jeg kæmpede ikke nok, og det fortryder jeg dybt. Du døde for tidligt, for pludseligt, og det bebrejder jeg dem. De voldtog og tæskede dig, og de gjorde mig slem. Dit hjerte var svagt og knækkede til sidst. Du døde ikke af virus, men … Læs videre Kære Lone
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
torsdag, 29 april 2021, 13:32 13:32

Wow, jeg er dybt berørt i mit hjerte <3

fredag, 30 april 2021, 10:08 10:08

gør mig ondt at høre – du skriver flot om dit tab og jeg sidder med tåre.
Jeg kender til smerten og vreden over uretfærdigheden – min egen bror døde også alt for tideligt, 34 år – for snart 30 år siden. En følsom sjæl, narkoman og af aids….. netop pga. manglende kærlighed, tæv og en dysfunktionel opvækst.

jeg kondolere og ber en bøn for dig, din familie og kusine om Guds fred.

mandag, 3 maj 2021, 15:24 15:24

Kære Per.
Jeg mærker smerten, og er dybt rørt over dit digt.Tak fordi du deler alt det her sårbare stof. Samtidig kan jeg kun beundre det menneske, du er blevet til, skabt ud af fortidens traumer, men med et stort og åbent hjerte. Kæmpe respekt, og kærlig
omsorg sender jeg dig, Much love Lilian