20 magtfulde personer afsløret i elite-pædofilring

Advokatfirmaet Jordan Solicitors skriver i et blogindlæg, at 20 prominente personer blandt den britiske elite har forbindelser til en pædofiliring. Der er forbindelser helt til tops i Storbritanniens politiske system. Der er flere andre sager med dokumenterede mistanker om seksuelt misbrug af børn, der går helt til toppet af poppen i Storbritannien. Jeg tænker her … Læs videre 20 magtfulde personer afsløret i elite-pædofilring
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
fredag, 30 april 2021, 20:00 20:00

sagen med Savile er helt grotesk…lige som Wienstein og (ham med Øen – kan ikke huske hvad han hedder) – det kan netop lugte af at der meget mere at komme efter. Der er flere offer og tavse vidner. Jeg syns også det er farlig grund at bevæge sig ud på – ikke fordi man ikke skal gøre alt for at få dem fanget og dømt men fordi jeg tror det kan tage for meget focus fra dem som virkelig trækker i trådede. De her gutter har bare givet los for deres begær, mistet kontrollen og overblikket mens der sidder… Read more »

Frank
fredag, 30 april 2021, 20:07 20:07

jeg prøver lige på en anden måde – jeg har ikke kunne skrive en ekstra kommentar hvor jeg nævner “Ø-boerens” navn – starter med E og ender med det sammen som den anden gut…med stein.
Guderne må vide hvorfor …jeg får besked hver gang at den ikke er valid andet jeg ikke lige kan nå at læse i det røde felt som dukker op.