Corona: Her er navnene på de mistænkte storkriminelle

Corona er efter min opfattelse et verdensomspændende forsøg på at flytte magten fra folket til eliten ved at indgyde frygt for virus, smitte og sygdom og ved at indføre løsninger, der reelt er fascistiske, kommunistiske, totalitære og diktatoriske i sin politiske essens. Undervejs misbruges sundhed, teknologi og socialpsykologi. BAGMÆNDENE Det er min opfattelse, at bl.a. … Læs videre Corona: Her er navnene på de mistænkte storkriminelle
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
13 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Mortensen
fredag, 30 april 2021, 15:05 15:05

Et like altid et like til mænner der tør❤️

neo
neo
fredag, 30 april 2021, 15:59 15:59

De har efterhånden manet sig godt og grundigt op i et hjørne hvor de ikke en gang kan komme med tilståelser uden at de bliver fængslet mange år. Det er sådan set et problem, så måske skulle folket give de storkriminelle (i danmark) en mulighed for at gå til erkendelse nu og så vil de max få 3 år i fængsel. Så kan det være at de tager den deal, træder tilbage og deltager fuldt og helt i efterforskningen og så kan vi allesammen komme videre med vores liv. Jeg har ikke et personligt ønske om at de skal straffes… Read more »

Frank
fredag, 30 april 2021, 19:38 19:38
Reply to  neo

tror du har ret – få lavet en deal så vi kan få ryddet op og komme videre.
At de ikke får den straf som de måske fortjener og tror jeg eftertiden også bliver en straf i sig selv….når der er ryddet op, skåret ind til benet og vi får det nye samfund som vi fortjener….et som vil føre mennesket imod at blive et civiliseret væsen.

Vi skal til at få lavet nogle planer om hvordan vi vil have det – ikke bare egoistisk men sigte langsigtet – så vores børn og deres efterkommer vil takke os.

Rubo
fredag, 30 april 2021, 16:38 16:38
Reply to  neo

Jo de skal straffes i mange år, de har tusindvis af menneskeliv på samvittigheden. Lad dem afsone i deres FEMA lejre…

Jo-Bro
fredag, 30 april 2021, 21:49 21:49

Læser dine indlæg hver dag, Per 🙂
Du rammer som sædvanlig hovedet på sømmet !
Det er et gammelt udtryk for “You nailed it !”
Eller på åndsvagt X-Factor dansk: “Du neglede den !”.

tinamariejacob
lørdag, 1 maj 2021, 1:32 01:32

Tak Per 😊

Alex J
lørdag, 1 maj 2021, 5:44 05:44

Det er svært at skelne inkompetence fra ondskabsfuldhed, Per. Det er det datalogerne kalder et “NP-hard problem”. Men uanset om det er det ene, det andet eller en blanding, skal de naturligvis straffes. Man er ikke fritaget ansvar pga. dumhed medmindre man er klinisk retarderet.

Aroun
lørdag, 1 maj 2021, 22:45 22:45

der er en vigtig person i alt det her, som vi ikke hører så meget til her i Danmark. Elon Musk (Tesla, SpaceX og Neuralink) som med Neuralink vil (ved ikke om de er startet på det) indoperere en chip i hjernen på mennesker, som kobler hjernen sammen med en computer. Igen præsenteres det selvfølgelig som en løsning til at hjælpe Alzheimer patienter og andre patienter med hjernelidelser. De er så gode til at pakke ondskab ind i godhed. Han er et interessant studie i sofistikeret psykopati i modsætning til Bill Gates lidt mere autistiske psykopati. Han er listet som… Read more »

Frank
mandag, 3 maj 2021, 10:59 10:59

det er ikke så simpelt eller få. Skal vi have fat I roden til problemerne som vi er oppe imod så er det flere parameter end bare nogle få rige eller magtfulde personer som vi skal have vippet af pinden. En ting er at vi skal erkende vores eget ansvar i at det er kommet så langt ud! I alle konflikter indgår der tre parter – Krænker, Offer og Vidne! Det er ikke sådan at man kun er den ene … f.eks. Offer. Alle involveret kan bytte pladser på kryds og tværs og på den måde forsættes konflikten. Først når… Read more »

Frank
tirsdag, 4 maj 2021, 15:23 15:23

kunne godt tænke mig at dele denne video – med Vandana Shiva og som jeg tydeliggør det bedrag som er ved at blive trukket ned over hovederne på os i meget stor hast.
Det er også en positiv video som også kommer med løsninger men også alvorlig fordi vi har travlt med at få stoppe deres planer.

Morgan Aftning
onsdag, 5 maj 2021, 10:23 10:23
Reply to  Frank

Der er – på een eller anden måde noget usundt i, at man benytter FJENDENS medieplatforme til at fremvise dennes kriminalitet. Man spiller sig det juridiske initiativ af hænde, ved at lade dem sortere i, hvad der må vises og offentliggøres, og tager samtidig en del af brodden ud af budskabet, da det implicit fremstår som mindre troværdigt, når det bliver vist på det ‘wochenschau’ som YT har udviklet sig til. Som observatør tænker man uvægerligt. Det kan ikke være så inkriminerende, siden det får lov at ligge hos de anklagede. Hvis der var noget om snakken, havde de garanteret… Read more »

Last edited 1 year ago by Morgan Aftning
Frank
onsdag, 5 maj 2021, 14:09 14:09
Reply to  Morgan Aftning

har selv haft samme tanke – En ting som du siger så er de oppe imod en modstand som er for stærk til at censurere den – det ville udstille dem selv.
Et andet er det som hun siger – hun har sine egne server og kan derfor ikke stoppes….eller umådeligt svært…lige som Wikilikes, Julian Assens gjorde.

Vi må ikke se slaget som tabt …for så har vi tabs!
Vi skal ture at kæmpe forsat …til jorden ikke drejer rundt længer. Holde fast i sandhed, retfærdighed og kærligheden!