Skal vi være bange for de vaccinerede? Nej!

Mange af mine aktivistvenner er begyndt at dele information om, at folk, der er blevet covid-19-vaccineret er farlige, da de angiveligt kan smitte ikke-vaccinerede med særligt farlige stoffer.

Jeg vil se ordentlig dokumentation, før jeg tror på den påstand. Det er min fornemmelse, at teorien om, at de vaccinerede er farlige for de ikke-vaccinerede, er en psykologisk operation udført af fjenden for at fremme frygten og splittelsen i befolkningen fra en ny front.

Jeg vil derfor fortsat kramme både dig, der er naturlig og dig, der er vaccineret. Husk: Jesus krammede også de spedalske. Jesus er ham der Guds søn, som du måske kan huske fra Juleaften.

Tilmeld
Besked om
12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie (@marie)
fredag, 30 april 2021, 9:58 09:58

Kære Per. Jeg sætter stor pris på din faktuelle tilgang, og at du igen igen forebygger splitting hos vores folk. Vi skal samles. Dette gennem dialogen, kram, øjenkontakt og bevare vores ben på jorden. DER ER SÅ MANGE SHITTY TEORIER, og vi har netop brug for VIDEN om SANDHEDEN. Tak og kram <3

Frank
Frank (@frank)
fredag, 30 april 2021, 10:23 10:23

godt du holder tungen lige i munden – det er svære tider vi lever i og jeg tror du har ganske ret i at dem vi er oppe imod er oputinister som benytter enhver lejlighed til at splitte folk ad – for kun på den måde kan de forsætte deres skjulte agenda. Når det er sagt så – lige som dig tænker jeg nogle træk frem. Vi ved ikke hvad disse nye vacciner kan medføre – når de er gen manipuleret lige som afgrøder. Hvad vil det kunne betyde for de “hjemmegroet” – økologisk avlet på god gammeldags fagon. Jeg… Read more »

Lisbeth Hagen
Lisbeth Hagen (@lisbeth-hagen)
søndag, 13 juni 2021, 19:31 19:31
Reply to  Frank

Jeg husker at det er GMO-frø og -pollen, der kan blæse ind og blande sig på øko-markerne. GMO-mennesker kan også blande sig med os andre, men de seriøse læger, jeg har hørt tale om frygt for de vaccinerede, er bange for de muligvis overdrevent hurtigt muterende vira, som de vaccinerede formodes at kunne producere – og de vil jo kunne smitte.

Alex J
Alex J (@alex-j)
fredag, 30 april 2021, 11:27 11:27

Det er efterhånden ufatteligt hvad man kan bilde folk ind. Enhver form for evidensbaseret tilgang er fuldstændig afskaffet. Der er kun “det er rigtigt fordi myndighederne siger det” og “det er løgn fordi myndighederne siger det” tilbage, og begge dele er lige tåbeligt. Jeg kan kun komme i tanker om én gruppe af mennesker det her gavner, og det er eliten. Enten ved de præcis hvad de har gang i – og er således ondskabsfulde – eller også aner de ikke hvad de har gang i – og er således uduelige. Ingen af delene er betryggende. Om der i tilfælde… Read more »

neo
neo (@neo)
fredag, 30 april 2021, 13:54 13:54

Spike proteins er ikke en tese eller en teori! Det er fakta. Om MRna vaccinen får folks krop til at udsende spike proteins, det tror jeg på. Men hvorvidt det så påvirker os andre i nærheden negativt og vedvarende, det har jeg heller ikke set beviser for. Men noget tyder på, at det sker noget ved dyreforsøg, såe hvorfor skulle det ikke også ske ved mennesker? Der er forskel på at give en krammer og sove i samme seng. Jeg vil personligt ikke være tæt på en vaccineret i længere tid, de første uger efter de er blevet vaccineret. Jeg… Read more »

Rubo
Rubo (@rubo)
fredag, 30 april 2021, 16:43 16:43
Reply to  neo

Journalisterne er nok den største synder i alt det her.. Mon de tror, at de slipper for straf…?

Alex J
Alex J (@alex-j)
lørdag, 1 maj 2021, 5:07 05:07
Reply to  Rubo

Klart, de er købt og betalt af staten. Problemet kunne egentlig løses ret nemt: Lad hver dansker vælge en gang om året hvilke medier de ønsker at deres skattekroner skal gå til at støtte. På den måde ville journalisterne gå fra at arbejde for staten til at arbejde for befolkningen. Ikke at jeg tror nogen af de nuværende partier kunne finde på at indføre en sådan ordning …

Alex J
Alex J (@alex-j)
lørdag, 1 maj 2021, 4:54 04:54
Reply to  neo

Det er meget simpelt: Jo længere ude en teori er, jo stærkere beviser kræves der. Og teorien om at det skulle være farligt at omgås en vaccineret er lige så langt ude som teorien om at corona skulle være specielt farlig.

Ja, det er ret pudsigt at man 65 år efter det blev godkendt nu pludselig finder ud af at der er alvorlige bivirkninger ved HQ. Manipulation eller inkompetence? Ingen af delene ville overraske.

thealer
thealer (@thealer)
søndag, 2 maj 2021, 21:53 21:53

Tak per

Eleana
Eleana (@eleana)
mandag, 3 maj 2021, 12:03 12:03

Jeg stiller også tvivl ved de postulater. Der strømmer billeder “ind” på nettet og diverse andre medier med disse bivirkninger. I stedet for at blive grebet af frygt, må vi lige trække vejret, centrere os og så overveje: Er det logisk? Skulle et mennesker, der er i nærheden af en vaxsvineret blive mere påvirket end den vaxsvinerede selv? Jeg har ikke hørt om at morgellons smitter eller “shedder”. Til gengæld er der noget til stede i “luften” der gør, at kvinder reagerer. Jeg har selv haft disse symptomer, men i det sidste halve til hele år – og jeg er… Read more »

Lisbeth Hagen
Lisbeth Hagen (@lisbeth-hagen)
søndag, 13 juni 2021, 19:27 19:27

Nu er det jo nok heller ikke noget, der lige kommer noget seriøs evidens for.
Man kan jo vælge at lade tvivlen komme de uvaccineredes sikkerhed til gode. Alle er jo ikke nødvendigvis lige så stærke som Jesus.