Facebook har stjålet min side

Facebook har på uautoriseret vis overtaget en af mine sider. Min profil på Facebook er siden 2018 flere gange blevet slettet uden varsel og uden angivelse af nogen grund. Jeg sidder nu og rydder op og er i den forbindelse faldet over min Slankogsund.nu-side, som jeg oprettede fra min forrige profil, som Facebooks ytringspoliti slettede. … Læs videre Facebook har stjålet min side
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
GitteBrix
tirsdag, 4 maj 2021, 10:33 10:33

Jeg fik også min facebook profil slettet uden begrundelse eller advarsel. Har blot fået at vide at det ikke er til forhandling at min side kan genåbnes og at den blev slettet permanent. Jeg havde egen virksomhedsside som nu er uden for min rækkevidde. Jeg var administrator på en andens virksomhedsside, som jeg nu heller ikke har adgang til. Jeg var i mange grupper fra forskellige alternative uddannelser hvor vi sparrede med hinanden. Et netværk som var guld værd for mig. Det er nu borte. Dette blot fordi at fakta krydret med lidt statistik så læseren får et mere retvisende… Read more »