Facebook har stjålet min side

Facebook har på uautoriseret vis overtaget en af mine sider.

Min profil på Facebook er siden 2018 flere gange blevet slettet uden varsel og uden angivelse af nogen grund.

Jeg sidder nu og rydder op og er i den forbindelse faldet over min Slankogsund.nu-side, som jeg oprettede fra min forrige profil, som Facebooks ytringspoliti slettede.

Facebook har på samme vis overtaget min Stop Coronismen!-gruppe samt flere private grupper med frihedskæmpere.

Jeg har forsøgt at kontakte Facebook om sagen, men Facebook kan ikke kontaktes.

Det betyder reelt, at Facebook har foretaget et tyveri af min ejendom. Nu sender jeg så sagen ud i æteren i håbet om, at denne besked bliver fanget af en søgemaskine, som så sender den til Facebooks hovedkvarter. Jeg ønsker simpelthen at tage facebooksiden ned.

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
GitteBrix
GitteBrix
tirsdag, 4 maj 2021, 10:33 10:33

Jeg fik også min facebook profil slettet uden begrundelse eller advarsel. Har blot fået at vide at det ikke er til forhandling at min side kan genåbnes og at den blev slettet permanent. Jeg havde egen virksomhedsside som nu er uden for min rækkevidde. Jeg var administrator på en andens virksomhedsside, som jeg nu heller ikke har adgang til. Jeg var i mange grupper fra forskellige alternative uddannelser hvor vi sparrede med hinanden. Et netværk som var guld værd for mig. Det er nu borte. Dette blot fordi at fakta krydret med lidt statistik så læseren får et mere retvisende… Read more »