Jeg blev voldtaget af Satans Synagoge

Jeg er stadigvæk ikke kommet mig over, at jeg i 2018 blev udsat for en falsk voldtægtsanmeldelse, hængt ud på forsiderne af propagandapressen som voldtægtsforbryder og uskyldigt idømt 14 måneders fængsel i Københavns Byret. Jeg blev heldigvis pure frifundet i Østre Landsret til sidst, men mit navn og omdømme er blevet varigt ødelagt af den … Læs videre Jeg blev voldtaget af Satans Synagoge
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
mandag, 3 maj 2021, 12:40 12:40

Kære Per
Jeg føler jeg kender dig en smule, via alle dine spændende skriv. Derfor tillader jeg mig en lille kommentar. JEG STOLER 100% PÅ DIG, OG KUNNE ALDRIG FORESTILLE MIG, at nogen kunne være så ondsindet, at beskylde nogen, for så grusom en handling. Jeg kom et øjeblik til, at hade den kvinde. Jeg håber hun har fået sin straf, og har fået sit navn frem i dagslyset.
Jeg har den største respekt for dig, og læser altid gerne, det du skriver, og vil altid være på din side ‼️
Din ven
Alice Rix

mandag, 3 maj 2021, 14:01 14:01

Jeg er helt enig i at det er det fuldstændig samme gangsternetværk, og at det er så stort at selv vi, du og jeg der skriver om dette ikke fatter omfanget og størrelsen af netværket, for det omfatter jo hele verden. Min konklusion er at det ikke er nogen nyhed det er sådan, det har altid været sådan, det er bare første gang vi oplever det, eftersom det er, af hvad vi ved, første gang vi har vores gang på kloden. Vi blev altid styret i en retning, det blev blot rigtigt tydeligt for alle der gad kigge bare en… Read more »

mandag, 3 maj 2021, 16:28 16:28
Reply to  kaoticband

Netop hvad jeg er ved at gøre – købe jord til at opføre tinyhomes, dyrke vores egen mad, værksteder så vi kan lave det vi har brug for, af det vi har. Styrke fællesskabet, lokalt (som globalt), kæmpe for helbredet som ikke kun handler om vores fysik/legme men også på ånd og sjæl. Et fristed, retræte og recovery over det system som er ved at kvæle os og vores børns fremtid. Hvor økonomi er andet end penge men lige så meget tid, være selvforsynede med energi, vand…ud af edderkoppernes hamsterhjul. Kommer faktisk lige fra forhandlingernes og skal nu sætte mit… Read more »

mandag, 3 maj 2021, 16:33 16:33

Verden er uretfærdig ! det er forbryderne som sætter dagsorden.
En stor del af problemet er at fok tror, at de har ret fordi de er selvsikre….og de tror de har ret fordi de har succes i denne verden… “dem som har skal få og dem som ikke har skal endog tages det de har” de har rigdom og folk fedter opad men de har ikke ånden.

Vi skal ikke være af denne verden men i den – sprede lyset, sandheden og vejen.