Jeg blev voldtaget af Satans Synagoge

Jeg er stadigvæk ikke kommet mig over, at jeg i 2018 blev udsat for en falsk voldtægtsanmeldelse, hængt ud på forsiderne af propagandapressen som voldtægtsforbryder og uskyldigt idømt 14 måneders fængsel i Københavns Byret. Jeg blev heldigvis pure frifundet i Østre Landsret til sidst, men mit navn og omdømme er blevet varigt ødelagt af den sag – og jeg er blevet psykisk (re)traumatiseret.

Jeg er stadigvæk chokeret over, at en 29-årig kvinde kunne finde på at melde en mand for voldtægt efter frivillig sex, hvor hun aktivt havde sagt ja hele tre gange. Jeg er også chokeret over, at hun slap afsted i Byretten med at kalde det krammeterapi, når det var et privat møde, og da krammeterapi koster penge + tillæg i de sjældne tilfælde, hvor jeg har efterkommet ønsker om mere fysisk seksuelle tillægsydelser. Jeg fik heldigvis juridisk retfærdighed i Landsretten, men den retssag var nærmest hemmelig sammenlignet med den meget omtalte sag i Byretten.

Jeg er stadigvæk chokeret over, at man kan blive behandlet på den måde af pressen og på de sociale medier som følge af en foreløbig og politisk motiveret dom.

Jeg er også frustreret over den totale mangel på hjælp, jeg har fået fra Københavns Politi, da jeg efter frifindelsen havde indsamlet beviser for det personnetværk, der stod bag den falske voldtægtsanmeldelse og deres motiver for at begå det karaktermord på mig. Jeg er ekstra frustreret, når jeg ser, hvordan politiet i samarbejde med militæret døgnet rundt bevogter den fysiske lokalitet i København, hvor dem jeg mistænker holder til.

Nu er jeg træt af at holde det hemmeligt, så jeg vil sige, hvem det var. Jeg må ikke sige navnet på kvinden, der foretog selve anmeldelsen, da hun har navnebeskyttelse, hvilket jeg også er træt af, men jeg vil sige navnet på den organisation, som kvinden er tilknyttet, og som jeg altså mistænker for at stå bag den planlagte falske voldtægtsanmeldelse i 2018 for at ødelægge mit navn og omdømme. Det drejer sig om Chabad Lubavitch på Ole Suhrs Gade 10, 1352 København K. De kalder sig jøder, men jeg opfatter dem som efterkommere af de falske jøder, som vi flere steder blev advaret om i Det Nye Testamente. De har en religiøs tekst, Talmud, der bl.a. retfærdiggør sex med små børn. Det er bl.a. den slags, som de ikke kan lide, at jeg sætter spotlight på, da de foretrækker at blive opfattet som et stakkels forfulgt folk, der ikke kunne finde på at gøre noget ondt, selvom deres egne religiøse tekster beviser det modsatte.

Jeg ved godt, at det er en alvorlig beskyldning, jeg kommer med, men da politiet ikke vil hjælpe mig, så har jeg kun min ytringsfrihed tilbage. De skal ikke have lov til at slippe afsted med deres overfald på mig, uden at det bliver sagt til nogen, der har ører og ånd til at forstå.

Hvis jeg tager fejl, så vil jeg hermed opfordre kvinden, der anmeldte mig for voldtægt, til at stå frem og dokumentere, at hendes far IKKE er højtstående medlem af Chabad Lubavitch, og at hendes far IKKE har haft kontakt med Claus Larsen om min sag. Claus Larsen er engageret fortaler for og selvudnævnt ekspert i den officielle historie om 9/11, som jeg udfordrede i 2018, og hvor jeg havde inviteret ham til offentligt debatmøde om 9/11 og zionisternes rolle, dvs. de falske jøder. Det er min hypotese, at angrebet på mig bl.a. er sat i værk for at undgå min afsløring af det store bedrag om 9/11. Det var et lige så stort bedrag som coronaen er nu, og det er efter min mening det samme globale gangsternetværk, der står bag. Jeg ser desuden voldtægtsangrebet på mig som en specialoperation, hvor besættelsesmagten før den store coronainvasion har sendt snigskytter ind for at eliminere centrale mål, herunder mig og især min troværdighed og adgang til mainstream-medierne.

De kriminelle bag både 9/11 og coronaen ønsker absolut IKKE, at de to begivenheder skal underkastes reel kriminalefterforskning. De prøver derfor at holde deres kriminalitet på et så højt niveau, at de kan undgå den slags mistanker af dem med beslutningskompetence i systemet. En af fjendens centrale strategier er at undergrave troværdigheden af de personer, der ikke lader deres rationelle tænkning lamme af hverken terror eller pandemi, men som ganske enkelt søger sandheden, også selvom den er meget mørk og dyster.

Tilmeld
Besked om
4 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
alice_rix
alice_rix
mandag, 3 maj 2021, 12:40 12:40

Kære Per
Jeg føler jeg kender dig en smule, via alle dine spændende skriv. Derfor tillader jeg mig en lille kommentar. JEG STOLER 100% PÅ DIG, OG KUNNE ALDRIG FORESTILLE MIG, at nogen kunne være så ondsindet, at beskylde nogen, for så grusom en handling. Jeg kom et øjeblik til, at hade den kvinde. Jeg håber hun har fået sin straf, og har fået sit navn frem i dagslyset.
Jeg har den største respekt for dig, og læser altid gerne, det du skriver, og vil altid være på din side ‼️
Din ven
Alice Rix

kaoticband
kaoticband
mandag, 3 maj 2021, 14:01 14:01

Jeg er helt enig i at det er det fuldstændig samme gangsternetværk, og at det er så stort at selv vi, du og jeg der skriver om dette ikke fatter omfanget og størrelsen af netværket, for det omfatter jo hele verden. Min konklusion er at det ikke er nogen nyhed det er sådan, det har altid været sådan, det er bare første gang vi oplever det, eftersom det er, af hvad vi ved, første gang vi har vores gang på kloden. Vi blev altid styret i en retning, det blev blot rigtigt tydeligt for alle der gad kigge bare en… Read more »

Frank
Frank
mandag, 3 maj 2021, 16:28 16:28
Reply to  kaoticband

Netop hvad jeg er ved at gøre – købe jord til at opføre tinyhomes, dyrke vores egen mad, værksteder så vi kan lave det vi har brug for, af det vi har. Styrke fællesskabet, lokalt (som globalt), kæmpe for helbredet som ikke kun handler om vores fysik/legme men også på ånd og sjæl. Et fristed, retræte og recovery over det system som er ved at kvæle os og vores børns fremtid. Hvor økonomi er andet end penge men lige så meget tid, være selvforsynede med energi, vand…ud af edderkoppernes hamsterhjul. Kommer faktisk lige fra forhandlingernes og skal nu sætte mit… Read more »

Frank
Frank
mandag, 3 maj 2021, 16:33 16:33

Verden er uretfærdig ! det er forbryderne som sætter dagsorden.
En stor del af problemet er at fok tror, at de har ret fordi de er selvsikre….og de tror de har ret fordi de har succes i denne verden… “dem som har skal få og dem som ikke har skal endog tages det de har” de har rigdom og folk fedter opad men de har ikke ånden.

Vi skal ikke være af denne verden men i den – sprede lyset, sandheden og vejen.