Vild propaganda om corona i Indien

I følge denne nyhed på DR sender Danmark nu en masse respiratorer til Indien, hvor “sundhedsvæsnet kæmper med et enorm smitteudbrud”. Der er i min optik tale om 100 % propaganda, dvs. organiseret, overtalende kommunikation for at fremkalde en specifik reaktion hos målgruppen, dvs. os, folket.

Artiklen påstår også, at Indien har sat “verdensrekorder på coronafronten”. Faktum er imidlertid, at Indien har en meget lav forekomst af covid-19 i forhold til befolkningsantallet, og at den indiske regering gennemfører en ekstremt sundhedsskadelig lockdown-politik overfor flere af de fattigste områder i det enorme land.

Udenrigsminister Jeppe Kofod (S), som propagandisterne tilsyneladende har i deres hule hånd, medvirker også i propagandaen.

Propagandabillederne i historien er igen taget af Ritzau Scanpix. Denne gang tilmed af en fotograf, der hedder Danish til fornavn.

Artiklen citerer også følelsesporno fra The Guardian, der for længe siden har overgivet sig til propagandisterne: “Det har blandt andet været tilfældet på Ganga Ram-hospitalet i New Delhi. Her fortæller lægen Chahat Verma om den frygt, hun den seneste tid har oplevet blandt coronapatienterne på stuen, når medpatienter begyndte at dø af iltmangel. De lå der og så patienten gispe uden at kunne få vejret, og de vidste, at vi ikke gav ilt, fordi der ikke var noget. Deres blik viste ren rædsel. De vidste, at de kunne blive de næste, fortæller hun The Guardian.”

Jeg vil nu gå ud og kaste op over Ritzau, DR og Jeppe Kofod.

Tilmeld
Besked om
3 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Bentehp
Bentehp
mandag, 3 maj 2021, 12:02 12:02
Frank
Frank
mandag, 3 maj 2021, 16:39 16:39

nej – det er ikke svært at tage billeder i Indien som viser kaos.

thetruthshallsetyoufree
thetruthshallsetyoufree
mandag, 3 maj 2021, 17:05 17:05

De billeder, fra Indien, der er skal underbygge det syge narrativ, løgnen og agendaen er, billeder fra gasudslippet i maj ’20. !!!!!!!
Just saying!