Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Mundbind gør mig deprimeret – men jeg forstår nu folk bedre

I myldretiden i dag skulle jeg tage metroen fra Trianglen til Frederiksberg. Jeg kom dog aldrig ud af Trianglen, da toget var forsinket, og jeg blev deprimeret. Da stemmen i højttaleren havde sagt, at der ville være nogle minutters forsinkelse, så gik jeg rundt på perronen og fornemmede stemningen fra de mundbindsbeklædte medmennesker, der stimlede […]

I myldretiden i dag skulle jeg tage metroen fra Trianglen til Frederiksberg. Jeg kom dog aldrig ud af Trianglen, da toget var forsinket, og jeg blev deprimeret. Da stemmen i højttaleren havde sagt, at der ville være nogle minutters forsinkelse, så gik jeg rundt på perronen og fornemmede stemningen fra de mundbindsbeklædte medmennesker, der stimlede […]
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x