Mundbind gør mig deprimeret – men jeg forstår nu folk bedre

I myldretiden i dag skulle jeg tage metroen fra Trianglen til Frederiksberg. Jeg kom dog aldrig ud af Trianglen, da toget var forsinket, og jeg blev deprimeret. Da stemmen i højttaleren havde sagt, at der ville være nogle minutters forsinkelse, så gik jeg rundt på perronen og fornemmede stemningen fra de mundbindsbeklædte medmennesker, der stimlede … Læs videre Mundbind gør mig deprimeret – men jeg forstår nu folk bedre
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
7 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kenni
onsdag, 5 maj 2021, 19:02 19:02

Kære Per! Det var både opløftende og enormt deprimerende at læse din ovenstående beskrivelse. Opløftende da følelsen af at stå alene forsvinder og deprimerende fordi det bare er deprimerende at så mange underkaster sig. Jeg var i går på tur med mine elever. Vi havde valgt at tage afsted uden mundbind og var hjemmefra blevet enige om, at vi ville tage hjem, hvis vi blev afvist i det offentlige eller ved vores destination. Der skete dog nærmest det modsatte. Buschaufførerne var glade og imødekommende, vi talte endda sammen under kørslen. I S-toget var der flere der sad uden masker. På… Read more »

Jytte Dahl
onsdag, 5 maj 2021, 19:10 19:10

Jeg har idag været på hospitalet for at få foretaget en blodprøve…uden mundkurv eller visir på…jeg var det eneste menneske blandt dem jeg så inde på hospitalet…men dog med et “fritaget” skilt på…Det opleves som om…at de mundkurv-bærende mennesker…helt har mistet “gnisten” i deres øjne…Når jeg kigger og prøver at få øjnkontakt…kigger de undvigende væk…som om de frygter øjenkontakt…Det er som også du oplever…sinsygt deprimerende…og virkelighedsfjernt..Det opleves…som om de er HELT BLANKE…med hensyn til det de er blevet udsat for…af vanvittige ordrer !!

neo
neo
onsdag, 5 maj 2021, 23:05 23:05

Der er heldigvis nogen af dem , som stadig er levende inde bagved. Vi må være de voksne og civiliserede som viser dem vejen ud. Jeg tror vi skal uddanne en masse ordstyrer som evner at styre samtaler mellem de her to grupperinger, så vi kan få gang i en konstruktiv dialog med hinanden igen. Regeringen og Folketinget og mainstream media kommer ikke frem til løsninger, og de har haft rigeligt med chancer. De er ikke længere legitime ledere af vores land, så vi skal samle folket om at etablere et nyt Folkets Ting og dvs vi skal i gang… Read more »

Frank
onsdag, 5 maj 2021, 23:48 23:48
Reply to  neo

på sin vis meget rigtig det du skriver men der er jo ingen partier eller folk som er værdige i sigte. Der er igen som tør at være radikale nok til at få den forandring som vi har brug for.
Jeg tror vi må starte med os selv og lave “celler” lokale netværk som kan organiseret det som der er brug for – få magten tilbage i det lokale samfund – og samarbejde men alle de andre celler som hver især syns der er brug for.

Frank
onsdag, 5 maj 2021, 23:36 23:36

vejen frem er som sagt selverkendelse og det handler om at gå på vejen og det gør du!

wizzpo
torsdag, 6 maj 2021, 9:26 09:26

Hej Per. Jeg kunne også godt tænke mig at se flere uden mundbind og jeg tænker at folk skal vide at de ikke virker, men jeg ved ikke helt hvordan vi får den information ud til befolkningen. Måske en form for ‘graffiti’ et sted mange mennesker kommer. Ellers kan man også dele det på sociale medier. Hvis folk ved at mundbind ikke virker så der vel ingen grund til at bruge dem? Der jo ingen tvivl om at de gør mere skade end gavn. Hvis 10-20% dropper mundbind tror jeg det bliver nemt at få resten med. Tak for spændende… Read more »

GitteBrix
torsdag, 6 maj 2021, 10:17 10:17
Reply to  wizzpo

Jeg er enig i at budskabet skal spredes ud om mundbinds manglende virkning. Men jeg ser ofte budskaber om mundbind på min fb.
Problemet er vel, at de som kun liker og ser videoer af søde katte og Mettes opslag, de får jo aldrig vist de kritiske sider der kæmper for frihed.

FB algoritmerne viser jo hvad du plejer at “like”.
Så hvordan får vi folk til at se noget andet end de plejer?