Vær ikke mørkeræd: Vejen til Lyset går gennem Mørket

Mange moderne mennesker, der lever i et såkaldt velfærdssamfund som Danmark, har lært at være bange for Mørket. Det er ærgerligt, da vejen til Lyset går gennem Mørket. Hvis du er bange for Mørket, så prøver du formentlig på mange forskellige måder altid at undgå at opleve Mørket. Du undgår at se det, høre det, … Læs videre Vær ikke mørkeræd: Vejen til Lyset går gennem Mørket
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
onsdag, 5 maj 2021, 14:34 14:34

Fint skriv – så rigtig og vi står i en forandringstid og har brug for lys til at kommer igennem mørket. Det er derfor frygt er en af dødssynderne ! – synd betyder “at ramme forbi målet” og når frygten styre en så rammer man forbi målet. livet er pokkers paradoksalt – “vejen til helvede er brolagt med gode intentioner” – “det gode jeg vil formår jeg ikke men det onde jeg ikke vil, gør jeg” Vi er ikke fuldkommende og dermed synder som trænger til nåden… vi kan ikke frelse os selv med gode gerninger men bede om tilgivelse… Read more »