Vær ikke mørkeræd: Vejen til Lyset går gennem Mørket

Mange moderne mennesker, der lever i et såkaldt velfærdssamfund som Danmark, har lært at være bange for Mørket. Det er ærgerligt, da vejen til Lyset går gennem Mørket.

Hvis du er bange for Mørket, så prøver du formentlig på mange forskellige måder altid at undgå at opleve Mørket. Du undgår at se det, høre det, mærke det og huske det. Dermed får Mørket meget mere magt over dig og verden. Det, du prøver at undgå, styrer dig, og det kan foregå helt uden, at du er klar over det.

Mørket har en særlig evne til at vende sig på hovedet og derved være camoufleret som Falsk Lys og Sort Sol. Lad dig ikke snyde af det. Se Mørket som det, det er, også selvom det kalder sig Lys. Lad ikke din rationelle tænkning blive lammet af frygt for de problemer, som Mørket præsenterer dig for, da du så bliver blind for det falske Lys i form af falske løsninger på falske problemer. De fleste former for ondskab fremstår ikke umiddelbart som ondt, men derimod gemt bag en maske af godhed. Tag masken af, og mærk livet som det er.

Hvis du begiver dig ud på vandretur og opdagelsesrejse i Mørkeland, så forbered dig på at mærke en frygt så stor i dit sind og i din verden, som du aldrig har oplevet før. Vær fast i troen på, at det er meget værre IKKE at mærke Mørket fuldt ud, end det er at leve i Mørkets skjulte kontrol gennem dine og andres undvigemanøvrer.

Mørket er der, men det er Lyset også. Jo mere du ser og mærker Mørket, uden at lystre dets forførende opfordringer og kommandoer, des mere tydeligt vil Lyset træde frem – des mere tydeligt kan du skelne mellem, hvad der er ægte, og hvad der er falsk i samspillet mellem Lys og Mørke i dig og i verden.

Det er nemlig ikke enten/eller. Der er Mørke i Lyset, men der er heldigvis også Lys i Mørket. Lys og Mørke er hinandens forudsætninger, så for at vælge Lyset så skal du også indse og FRAVÆLGE Mørket, men det kan du først gøre, når du faktisk har INDSET, hvad der er ægte, og hvad der er falsk Mørke, for Mørket prøver også at snyde dig ved at få det ægte Lys til at fremstå som Mørke.

Hvis denne historie minder dig om, hvad der sker for tiden med Corona, så har du ret. Glæd dig over, at Lyset for første gang i mange år er blevet særligt tydeligt for enhver, der ikke er bange for Mørket. Det er en unik tid til dybdegående selvudvikling og åndelig udvikling, så vi kan blive det, vi dybest set altid har været: Lys.

Tilmeld
Besked om
guest

1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
onsdag, 5 maj 2021, 14:34 14:34

Fint skriv – så rigtig og vi står i en forandringstid og har brug for lys til at kommer igennem mørket. Det er derfor frygt er en af dødssynderne ! – synd betyder “at ramme forbi målet” og når frygten styre en så rammer man forbi målet. livet er pokkers paradoksalt – “vejen til helvede er brolagt med gode intentioner” – “det gode jeg vil formår jeg ikke men det onde jeg ikke vil, gør jeg” Vi er ikke fuldkommende og dermed synder som trænger til nåden… vi kan ikke frelse os selv med gode gerninger men bede om tilgivelse… Read more »