Vær ikke mørkeræd: Vejen til Lyset går gennem Mørket

Mange moderne mennesker, der lever i et såkaldt velfærdssamfund som Danmark, har lært at være bange for Mørket. Det er ærgerligt, da vejen til Lyset går gennem Mørket. Hvis du er bange for Mørket, så prøver du formentlig på mange forskellige måder altid at undgå at opleve Mørket. Du undgår at se det, høre det, … Læs videre Vær ikke mørkeræd: Vejen til Lyset går gennem Mørket
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 5 maj 2021, 14:34 14:34

Fint skriv – så rigtig og vi står i en forandringstid og har brug for lys til at kommer igennem mørket. Det er derfor frygt er en af dødssynderne ! – synd betyder “at ramme forbi målet” og når frygten styre en så rammer man forbi målet. livet er pokkers paradoksalt – “vejen til helvede er brolagt med gode intentioner” – “det gode jeg vil formår jeg ikke men det onde jeg ikke vil, gør jeg” Vi er ikke fuldkommende og dermed synder som trænger til nåden… vi kan ikke frelse os selv med gode gerninger men bede om tilgivelse… Read more »