Vær ikke mørkeræd: Vejen til Lyset går gennem Mørket

Mange moderne mennesker, der lever i et såkaldt velfærdssamfund som Danmark, har lært at være bange for Mørket. Det er ærgerligt, da vejen til Lyset går gennem Mørket. Hvis du er bange for Mørket, så prøver du formentlig på mange forskellige måder altid at undgå at opleve Mørket. Du undgår at se det, høre det, … Læs videre Vær ikke mørkeræd: Vejen til Lyset går gennem Mørket
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Spirituelt medlemskab per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
onsdag, 5 maj 2021, 14:34 14:34

Fint skriv – så rigtig og vi står i en forandringstid og har brug for lys til at kommer igennem mørket. Det er derfor frygt er en af dødssynderne ! – synd betyder “at ramme forbi målet” og når frygten styre en så rammer man forbi målet. livet er pokkers paradoksalt – “vejen til helvede er brolagt med gode intentioner” – “det gode jeg vil formår jeg ikke men det onde jeg ikke vil, gør jeg” Vi er ikke fuldkommende og dermed synder som trænger til nåden… vi kan ikke frelse os selv med gode gerninger men bede om tilgivelse… Read more »