Ny video: Dansk whistleblower-sygeplejerske afslører coronabedraget

Jeg bringer her med hendes tilladelse en video af den modige, danske sygeplejerske Heidi Marina Riishøj Bruun, hvor hun taler ud om corona.

Videoen er oprindeligt udgivet af Heidi Riishøj selv på Facebook den 3. maj 2021.

Kommentarer til videoen af Heidi Marina Riishøj Bruun selv:

“Denne film handler om det jeg ser i forhold til at være sygeplejerske. Da jeg snakker frit fra leveren i denne udgave, er der en masse sjove ord 🙂 Herunder det ekstra jeg ville have sagt og rettelser. OBS: I må gerne skrive alt i også ser. jo mere der kommer med jo bedre. Alle der går personligt efter mig, bliver slettet. 1. Obs min udtalelse – det er med og ikke af 2. Studier på SARS (coronavirus) viste at end 20% mutation før kroppen ikke havde immunitet – alle mutationer d.d. af covid-19 er omkring 1% (Michael Yeadon, former Vice President and Chief Science Officer of Pfizer) 3. ITS database – verdens handel. viser at covid-19 testudstyr var købt i 2017 4. Læs om Verdensbanken, Klaus Schwab, Bill Gates, the would economic Forum (underskrevet af dk i 2018), the great reset (der hvor vi kaldes konspirationsteoretiker) 5. Husk intet er objektiv. Alt er betalt af statskassen. Da jeg var i forskningen var min løn betalt af det offentlige, selvom det var en privat virksomhed der forskede. Alt er købt og betalt. 6. Korrekt tal – 153.000.000 er smittede og 3.100.000 er døde. Der bor 6,8 milliarder på jorden. Dette er kun bekræftede smittetilfælde. De døde er BÅDE af og med. (kilde videnskab.dk) FRIHED FOR DANMARK – VI HAR FÅET NOK Frihed opnås ikke ved at kontrollere naturens gang. Vi lever i et medicinsk apardheit Krig =Magt via disciplin For at vinde skal der være kontrol Styrkelse gennem fællesskabet”

Tilmeld
Besked om