Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Fascistsagen: Her er mit svar til Københavns Byret

Jeg har i dag modtaget en indkaldelse til retsmøde sagen om, at jeg med vilje har kaldt politibetjente og DSB-ansatte for fascister. Retsmødet er den 16. august i retssal 81. Her er mit svar til retten: Til Københavns Byret Tak for fremsendte. Kan jeg venligst få oplyst, hvad straffen/bøden er? Det har jeg aldrig fået […]

Jeg har i dag modtaget en indkaldelse til retsmøde sagen om, at jeg med vilje har kaldt politibetjente og DSB-ansatte for fascister. Retsmødet er den 16. august i retssal 81. Her er mit svar til retten: Til Københavns Byret Tak for fremsendte. Kan jeg venligst få oplyst, hvad straffen/bøden er? Det har jeg aldrig fået […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x