Fascistsagen: Her er mit svar til Københavns Byret

Jeg har i dag modtaget en indkaldelse til retsmøde sagen om, at jeg med vilje har kaldt politibetjente og DSB-ansatte for fascister. Retsmødet er den 16. august i retssal 81.

Her er mit svar til retten:

Til Københavns Byret

Tak for fremsendte.

Kan jeg venligst få oplyst, hvad straffen/bøden er? Det har jeg aldrig fået oplyst af Københavns Politi. Jeg har kun fået at vide af min advokat, Mette Grith Stage, at jeg ikke er berettiget til hende som beskikket forsvarer, da det er en bødesag, men det fremgår jo af anklageskriftet, at jeg er sigtet efter en paragraf, der kan give flere års fængsel, og jeg har desværre absolut ingen tiltro til hverken Københavns Byret eller Københavns Politi i sager mod politiske aktivister, der kritiserer systemet.

Jeg vil derfor gerne have, at I overholder reglerne i Retsplejeloven, som jeg også specificerede i mit processkrift, og som det virker som om, at I ikke har læst.

Husk venligst på, at den dømmende magt som f.eks. Københavns Byret skal være uafhængig af den udøvende magt som f.eks. Københavns Politi og regeringens coronapolitik.

Med venlig hilsen
Per Brændgaard

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
lørdag, 8 maj 2021, 11:58 11:58

Ingen retfærdighed – ingen fred