Jeg fylder 50 år den 14. maj – og det markerer jeg på denne måde…

Nogle gange føler jeg mig som 5 år. Andre gange som 500 år. Men den 14. maj i år fylder jeg formelt set 50 år.

Jeg havde egentlig annonceret en stor hippiefest for alle mine private, spirituelle og politiske venner, men det har jeg aflyst, da det vil blive en for brat overgang fra mit primære fokus på Mørket til mit nye, primære fokus på Lyset. Det bliver i stedet fødselsdagsbrunch sammen med min dejlige datter.

I de sidste år har jeg af forskellige årsager primært fokuseret på Mørket og problemerne i verden og i min private livshistorie. Jeg har besluttet mig for, at fra og den 14. maj så skifter jeg fokus til Lyset, løsninger og mit professionelle liv. Mit private og politiske liv og min kritiske tænkning vil naturligvis fortsætte, men det vil ikke længere være så meget i fokus i min offentlige kommunikation. Jeg ved godt, at jeg har været med selvudstillende med mine private problemer og politiske holdninger, men det er nu engang sådan, at jeg bearbejder ting. Jeg har lært meget af processen, og tiden kommer nu snart til, at jeg skal bidrage til at løse verdens og andre menneskers problemer på en professionel og konstruktiv måde – uden for meget navlepilleri. Tak til alle, der har båret over med mig i de nu snart helt forgangne år. Mit fokus vil fortsat være samspillet mellem sundhed, spiritualitet og politik – blot med meget mere fokus på Lys & Løsninger – og mindre brok… 🙂

Jeg markerer kulminationen på min mørke fase ved dagen inden min fødselsdag, altså den 13. maj, at udgive en ny e- og lydbog her på PerBraendgaard.dk. Titlen er Lille Per i Mørkeland, og genren er eventyr, dvs. fiktion. Den vil kunne købes og downloades i webshoppen her på hjemmesiden.

Hvis du ønsker at give mig en privat fødselsdagsgave, så kan du gøre det via MobilePay til 26 25 20 10.

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Morgan Aftning
Morgan Aftning
søndag, 9 maj 2021, 18:02 18:02

Tillykke med beslutningen. Alderen lader vi være en privat sag 😉 Jeg har personligt forsøgt – gennem længere tid, ikke at bekymre mig om ting og tilstande, jeg ikke kan gøre noget ved – som jeg ikke kan ændre på. Personligt kan jeg ikke gøre noget ved Verdens dystropiske undergang. At den vil rive alt jeg har kær med sig – i sin uundgåelige implosion, forsøger jeg at lukke øjnene for. Jeg har omtrent spekuleret mig til døde over, hvad der kan gøres ved det. Jeg syntes jeg skimmede håb – i 2016, og et par år derefter. Men det… Read more »

Last edited 1 month ago by Morgan Aftning