Jeg fylder 50 år den 14. maj – og det markerer jeg på denne måde…

Nogle gange føler jeg mig som 5 år. Andre gange som 500 år. Men den 14. maj i år fylder jeg formelt set 50 år. Jeg havde egentlig annonceret en stor hippiefest for alle mine private, spirituelle og politiske venner, men det har jeg aflyst, da det vil blive en for brat overgang fra mit … Læs videre Jeg fylder 50 år den 14. maj – og det markerer jeg på denne måde…
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Morgan Aftning
søndag, 9 maj 2021, 18:02 18:02

Tillykke med beslutningen. Alderen lader vi være en privat sag 😉 Jeg har personligt forsøgt – gennem længere tid, ikke at bekymre mig om ting og tilstande, jeg ikke kan gøre noget ved – som jeg ikke kan ændre på. Personligt kan jeg ikke gøre noget ved Verdens dystropiske undergang. At den vil rive alt jeg har kær med sig – i sin uundgåelige implosion, forsøger jeg at lukke øjnene for. Jeg har omtrent spekuleret mig til døde over, hvad der kan gøres ved det. Jeg syntes jeg skimmede håb – i 2016, og et par år derefter. Men det… Read more »

Last edited 1 year ago by Morgan Aftning