Københavns Politi mistænker mig for at være meditationskriminel

Sidste skud på stammen fra det zionistisk kontrollerede Københavns Politi er, at de mistænker mig for at være meditationskriminel og gå rundt med en farlig taske, der gør folk utrygge. Det var i hvert fald grund nok til, at de besøgte mig i går eftermiddags.

De to fremmødte politibetjente var sådan set venlige nok, og de virkede til at forstå mit synspunkt. Jeg synes simpelthen, at det er dybt uretfærdigt, at der bliver brugt så ekstremt mange politi-ressourcer på at beskytte Chabad Huset på Ole Suhrs Gade 10 i København, når samme politi ikke vil bevilge mig blot en enkelt samtale med en erfaren efterforsker, så jeg kan fremlægge mine beviser for, at et højtstående medlem af Chabad i Danmark står bag den falske voldtægtsanmeldelse mod mig i 2018. Når jeg nu ikke kan få retfærdighed via systemet, så må jeg bruge min ytrings- og religionsfrihed, hvilket jeg har tænkt mig at fortsætte med, uanset hvor mange middagslure jeg får afbrudt fremover.

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Morgan Aftning
Morgan Aftning
søndag, 9 maj 2021, 17:41 17:41

Men – hvorfor lukkede du dem ind ?
Havde de en gyldig ransagelseskendelse med ?
Var du sigtet for noget ulovligt forhold ?

Last edited 1 month ago by Morgan Aftning