10 tips: Sådan får man gode mennesker til at gøre onde ting

Baseret på mine studier af corona, propaganda, zionisme og historiske begivenheder bringer jeg her 10 tips til at få gode mennesker til at gøre onde ting: Brug bedrag og propaganda, så det onde fremstår som det gode.Lad dem blive set som helte, der redder de sårbare og svage ofre. Skab et falsk narrativ og blæs … Læs videre 10 tips: Sådan får man gode mennesker til at gøre onde ting
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
mandag, 10 maj 2021, 17:16 17:16

11 – bild dem ind at flertallet altid har ret. 12 – giv svage personer lederposter 13 – hold dem constant beskæftige så de ikke kan nå at tænke selv. (det kan også gøres igennem modeindustien, PR brancen og digitaliseringens uendelig krav om opdateringer, følelsen af der skal opgraderes og truslen om at midste det grundlæggende behov for social accept og dermed konstant på sociale medier osv. ) 14 – bild dem ind at de lever i det bedste land i verden 15 – fyld dem med løgnen om, at det drypper nedad – så de kan opleve uretfærdigheden 16… Read more »