Dagens coronapropaganda i B.T.: Corona får øjnene til at falde ud!

Åh nej, jeg kom til at læse topnyhederne fra et af Danmarks største mainstream-propaganda-medier, B.T. Det skete for lidt siden, mens jeg spiste en lækker laksefiskefrikadelle med økologisk remoulade på et par luksusrugbrødsskiver fra Det Rene Brød. Jeg håbede, at der måske var et par skarpe ord fra Henrik Qvortrup, der på hans egen overfladiske, … Læs videre Dagens coronapropaganda i B.T.: Corona får øjnene til at falde ud!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
mandag, 10 maj 2021, 13:34 13:34

Haha, jeg tror de tænker vi er temmelig dumme, og at vi bare eeeeelsker det uoplyste liv, med absolut ingen kritisk sans og sandhedssøgende behov for retfærdighed og ærlighed. Det gør de fleste vel også – men, det vender jo en dag. Gennem smerte kan du mærke dit hjerte <3
Tak for din kritiske journalistik.

Frank
mandag, 10 maj 2021, 14:30 14:30

Jeg er enig i at sagen med Jimmy Saviles er grotesk men jeg mener man gør en kæmpe brøler ved at dømme et mediehus totalt ude – det samme gælder med DR. Det er kæmpe huse som ikke ved hvad der sker i den anden ende og kan derfor ikke bare plantes som propaganda værktøjer for supereliten. DR har mange gode og dybdeborende dokumentere som f.eks. har afsløret mangt og meget – det samme gælder for BBC! Vi skal kunne stå på egne ben og vurdere sag til sag og ikke på paradoksalt vis opføre os, som mange i vores… Read more »

neo
neo
mandag, 10 maj 2021, 15:59 15:59

Jamen det ser jo ud til at folk flest er så dumme som de tror… så måske er det os der overvurderer vores medborgeres mentale ressourcer… Eller er det forureningen og hjernevasken som har kogt deres hjerner? Jeg mister stille og roligt min tillid til at folk flest har mentalt overskud til at fatte hvad der foregår i vores land og i verden. Eller er det os der er helt tabt bag vognen? Tjae, måske, men så har vi da brikker nok til at overveje om vi tager helt fejl. En evne til at tænke selvkritisk som de fleste normies… Read more »

Frank
mandag, 10 maj 2021, 16:36 16:36
Reply to  neo

du har ganske ret – retfærdighed kommer før fred. desværre definere folk retfærdighed forskelligt og så det svært at få fred. “jeg er ikke bange for de løgne som vi fortæller hinanden men jeg frygter de løgne som vi fortælle os selv” – der er mange årsager til at vi gør det…lyver for os selv og når du spørger mig så tror jeg ikke der er nogen som evner at være fuldstændig ærligt – hverken over for andre eller sig selv…hvis man tror det så…. Det handler vel mest om villigheden til at gå vejen – erkende stykkevis og modet… Read more »