Dagens coronapropaganda i B.T.: Corona får øjnene til at falde ud!

Åh nej, jeg kom til at læse topnyhederne fra et af Danmarks største mainstream-propaganda-medier, B.T. Det skete for lidt siden, mens jeg spiste en lækker laksefiskefrikadelle med økologisk remoulade på et par luksusrugbrødsskiver fra Det Rene Brød.

Jeg håbede, at der måske var et par skarpe ord fra Henrik Qvortrup, der på hans egen overfladiske, mainstream-måde af og til vover sig til at kritisere den asocialfascistiske Mæhte Forræderheksens regerings coronapolitik. Så langt nåede jeg ikke, da jeg først blev overfaldet med en propaganda-artikel om smittetal, eller hvad det var. Derefter kom der nogle junk-nyheder om kendte fra underholdningsbranchen, hvorefter dagens store propagandahistorie så kom. Det var noget med, at nogen af dem i Indien, der har haft corona, de bliver senere ramt af en sjælden svampeinfektion, som gør, at lægerne bliver nødt til at fjerne øjnene helt. Wow, vildt nok! Indien er så stort, korrupt og fattigt et land, at det er fuldstændig umuligt at tjekke løgnehistorierne om corona derfra, så det er meget smart valgt af de rige, kriminelle bagmænd bag det store coronacirkus, der har til formål at gøre os bange og holde os bange, så vi med glæde går med til deres fascistisk-kommunistisk-teknokratiske “løsninger”, så vi kan gå tilbage til en ny normal, hvor vi alle er overvåget konstant af Big Fucking Brother. Ikke på min vagt, siger jeg bare!

Nå, men tilbage til løgnehistorien i B.T. i dag. Kilden var BBC, så det var naturligvis ikke undersøgende journalistik, som B.T. selv havde lavet. Det var dog heller ikke hverken Reuters eller Ritzau, så måske har fjenden skiftet strategi til en tilsyneladende mere troværdig afsender i form af hæderkronede BBC. Men altså, BBC dækkede i en årrække over deres kendte studievært Jimmy Saviles systematiske sexmisbrug af børn og hans forsyning af magteliten med børn, som de kunne “hygge” sig med. Det er veldokumenteret af mange vidneberetninger, ligesom det er veldokumenteret, at BBC har vidst, hvad der foregik uden at gøre noget ved det. Er en organisation, der ikke blot beskytter men ligefrem promoverer en pædofil og nekrofil sexforbryder, en troværdig afsender af nyheder om, hvad der foregår ude i verden indenfor sundhedsområdet? Ikke i min optik, men mere naive er selvfølgelig velkommen til at tro på propagandaen om, at øjnene falder ud, hvis du får corona, også selvom du bliver rask. Hvor dumme tror de egentlig, at vi er?

Tilmeld
Besked om
4 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
mandag, 10 maj 2021, 13:34 13:34

Haha, jeg tror de tænker vi er temmelig dumme, og at vi bare eeeeelsker det uoplyste liv, med absolut ingen kritisk sans og sandhedssøgende behov for retfærdighed og ærlighed. Det gør de fleste vel også – men, det vender jo en dag. Gennem smerte kan du mærke dit hjerte <3
Tak for din kritiske journalistik.

Frank
Frank
mandag, 10 maj 2021, 14:30 14:30

Jeg er enig i at sagen med Jimmy Saviles er grotesk men jeg mener man gør en kæmpe brøler ved at dømme et mediehus totalt ude – det samme gælder med DR. Det er kæmpe huse som ikke ved hvad der sker i den anden ende og kan derfor ikke bare plantes som propaganda værktøjer for supereliten. DR har mange gode og dybdeborende dokumentere som f.eks. har afsløret mangt og meget – det samme gælder for BBC! Vi skal kunne stå på egne ben og vurdere sag til sag og ikke på paradoksalt vis opføre os, som mange i vores… Read more »

neo
neo
mandag, 10 maj 2021, 15:59 15:59

Jamen det ser jo ud til at folk flest er så dumme som de tror… så måske er det os der overvurderer vores medborgeres mentale ressourcer… Eller er det forureningen og hjernevasken som har kogt deres hjerner? Jeg mister stille og roligt min tillid til at folk flest har mentalt overskud til at fatte hvad der foregår i vores land og i verden. Eller er det os der er helt tabt bag vognen? Tjae, måske, men så har vi da brikker nok til at overveje om vi tager helt fejl. En evne til at tænke selvkritisk som de fleste normies… Read more »

Frank
Frank
mandag, 10 maj 2021, 16:36 16:36
Reply to  neo

du har ganske ret – retfærdighed kommer før fred. desværre definere folk retfærdighed forskelligt og så det svært at få fred. “jeg er ikke bange for de løgne som vi fortæller hinanden men jeg frygter de løgne som vi fortælle os selv” – der er mange årsager til at vi gør det…lyver for os selv og når du spørger mig så tror jeg ikke der er nogen som evner at være fuldstændig ærligt – hverken over for andre eller sig selv…hvis man tror det så…. Det handler vel mest om villigheden til at gå vejen – erkende stykkevis og modet… Read more »