Det første skridt ud af coronamørket: Hvad er din dom over coronaen?

En klog mand sagde engang, at selv en rejse på 1.000 mil må starte med ét skridt. Hvad kan det første lille skridt være på din vej ud af coronamørket? Her tænker jeg på dig, der er fanget af den herskende tro på coronavirus, covid-19, mundbind, lockdown, test og vacciner. Indenfor Stages of Change-modellen vil … Læs videre Det første skridt ud af coronamørket: Hvad er din dom over coronaen?
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
torsdag, 13 maj 2021, 13:09 13:09

8-9 vil jeg tro. Skal man løse en udfordring skal man give sig tid til at finde roden – gribe problemet an fler sider (des flere des mere præcis rammer man) Et godt sted at starte er kunskabet om menneskesindet (psykologien) Så er der den historiske side, videnskabelige, filosofiske og teologiske…. for slet ikke at glemme det monnetære system (det narrativ som fortælle folk at det er pengene som får hjulene til at køre rundt) – find ud af hvordan magte opføre sig, gå så ind i etikken og sigte det hele igennem dens si. (her kan viden om misbrug… Read more »