Kategorier
Åbne breve Coronabloggen Indlæg Offentlig

Kære Mette og Søren. Se Mørket i øjnene og vælg Lyset.

Kære Mette Frederiksen og Søren Brostrøm.

Det er mit indtryk, at I er blevet ramt af Mørket, men jeg ved ikke præcis, hvordan I er blevet ramt. Jeg ved bare, at Lyset er vejen ud.

Det er mit indtryk, at I er blevet ramt af to lag af Mørke, hvoraf I kun viser det overfladiske lag overfor os.

Det overfladiske lag af Mørke er frygten for det nye coronavirus og den nye covid-19-sygdom. Det kan virke heltedådigt, hvad I har besluttet og kommunikeret ud til den danske befolkning i løbet af de sidste 14 måneder. Det kan virke som om, at I har reddet landet fra en dræbersygdom med jeres beslutninger om lockdown, afstand, test og vacciner. Men overvejer I af og til, om den forebyggende indsats mod covid-19 mon forvolder langt større sundhedsskader end sygdommen gør i sig selv?

Det dybe lag af Mørke, som jeg tror, at I reelt er fanget af, er påvirkninger fra den dybe, globale magt, der reelt regerer over de fleste nationers regeringer. Det kan betyde, at I faktisk ikke har haft noget frit valg, eller sådan kan I i hvert fald have oplevet det, så I har valgt at få det bedst mulige for jer selv ud af en presset situation. Det bedst mulige er så, at I kommer til at fremstå som helte, mens I måske reelt er i gang med at udføre den største, planlagte ødelæggelse af Danmarks folkesundhed, folkefrihed og folkeøkonomi nogensinde.

Det dybe lag af mørke har forskellige magtbaser rundt omkring i verden, hvoraf et af de centrale i relation til covid-19 er World Economic Forum. De samarbejder med Bain & Company, der har tråde til det israelske militær, der er berygtede for at bruge alle midler, herunder terror og afpresning, til at få deres vilje. Jeg forestiller mig derfor, at I, Mette & Søren, er blevet påvirket af dem, nogle af de andre mørkemænd eller nogle af deres agenter i starten og under hele coronaen. Jeg forestiller mig, at meget af den mørke påvirkning kan være gået via departementscheferne i Statsministeriet og Sundhedsministeret, som det jo er lettere at påvirke udefra, uden at det bliver opdaget.

Hvis jeg har ret i mine mistanker, så synes jeg, at det er på tide, at I står frem eller i det mindste træder tilbage, inden I har fået smadret Danmark fuldstændigt på en tilsyneladende ikke-voldelig måde, selvom jeres coronapolitik reelt er både fysisk og psykisk vold og overgreb efter min mening.

Jeg tror, at mange især godt vil kunne forstå, hvorfor I valgte at handle, som I gjorde og stadigvæk gør, hvis I er blevet udsat for afpresning. Hvad har de mørke magtmænd på jer? Jeg tror, at danskerne vil strække sig langt for at tilgive jeres eventuelle narkotiske eller seksuelle synder, som mørkemændene truer med at afsløre, hvis I ikke makker ret. Jeg tror også, at dansk politi kan give jer den beskyttelse, som I og jeres familier har brug for, hvis I står frem.

Hvis jeg tager fejl, så er der kun én mulighed tilbage: I er selv de mørkemænd, som ødelægger vores engang så sunde, frie og smukke land under dække af coronafrygt og folkesundhed! I så fald synes jeg, at I skal sætte jer over i skammekrogen og skamme jer, mens I lader andre med etikken i orden overtage styringen af Danmark.

Under alle omstændigheder vil jeg ønske jer god bedring og håbe, at Lyset finder vej ind i jeres formørkede sind.


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
1
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x