Tør du se Mørket i øjnene?

Der er meget Mørke i verden for tiden. Det er som om, at det kulminerer nu.

Den naturlige reaktion på Mørket er følelser af frygt. Der er meget at være bange for i denne coronatid. De fleste er bange for selve coronaen. Andre er bange for store bøder, hvis de blivet taget af politiet i ikke at overholde en af de konstant foranderlige coronaregler. Atter andre er bange for det menneske-, samfunds- og sundhedssyn, der driver det store, fascistiske coronabedrag. Uanset hvad du måtte vide eller mene om sagen, så er du helt sikker på at finde noget at være bange for. Du er helt sikker på at finde Mørket.

Mørket bliver ved med at styre dig, indtil du ser det i øjnene og lader frygten rase ud. Frygt er som alle andre følelser ustabil, og hvis man accepterer følelsen fuldt ud, så vil den først vokse, hvorefter den på et tidspunkt vil begynde at aftage for så til sidst at være helt væk, hvis man fortsætter med at eksponere sig for angsten. Det er alle følelsers natur at opstå, forandre sig og forsvinde igen, så der er ingen grund til blindt at være i følelsernes vold.

Det er min opfattelse og erfaring, at man først kan tænke klart i en verden lammet af Mørket, når man finder modet i sig selv til at se det direkte i øjnene, så man kan se det for, hvad det er. Mørket omfatter også onde intentioner, og de kan være særligt svært fordøjelige at indse, men det hjælper, når man får mere viden om, hvordan bedragerisk propaganda virker. Det hjælper også, når man lærer, at der ikke er noget nyt i propaganda og bedrag. Det nye er blot, at du først har opdaget det nu, og at det nu for første gang i nyere tid er så tydeligt.

Måske minder Mørket i det ydre dig om Mørket i dit indre eller fra din barndom. Måske har du fortrængt det hele. Måske ønsker du ikke at rippe op i det. Men hvad nu hvis alternativet er, at du lever dit liv som en frygtfyldt, hjernedød ordrefølger i en zombie-apokalypse, hvor dine børn ville ønsker, at du havde brugt prævention?

På den anden side af corona-frygten venter et liv med ægte sundhed og frihed. Det er eksponeringen og den selvstændige tænkning værd. Dine børn, børnebørn og tipoldebørn vil takke dig for, at du gennemgik den personlige og åndelige udvikling, som er nødvendig for, at du levere dit bidrag i den nødvendige modstandsbevægelse mod den meget mørke magt, der har besat Danmark nu.

Hvad venter du på? Sæt dig ned og ryst af skræk!

Tilmeld
Besked om