Vild afsløring i ny aktindsigt: Så mange er døde efter vaccination

Flemming Blicher, formand for Forfatningspartiet, bringer på sin Telegram-kanal i dag en aktindsigt, som en anden borger har fået fra Statens Serum Institut.

Det fremgår heraf, at 4.415 mennesker er døde op til 30 dage efter, at de er blevet vaccineret mod covid-19.

Til sammenligning er 2.499 mennesker døde MED corona, siden starten af pandemien.

Vi befinder os altså i den groteske situation, at vaccinerne mod corona er forbundet med flere dødsfald, end det nye coronavirus er i sig selv.

De nye tal gør, at jeg vil revurdere min opfattelse af vaccinerne. Jeg har hidtil troet, at vaccinerne var forholdsvis harmløse og primært et påskud for at indføre den totalitære, teknokratiske, digitale kontrol med indoperation af mikrochip som slutmål. Det ser nu ud til, at covid-vaccinerne simpelthen slår folk ihjel, og jeg tænker, at det kan have været en del af formålet fra starten, selvom det er svært at fordøje, at Mørket kan være SÅ sort. Men det kan det.

Det betyder også, at de ansvarlige formentlig vil kunne sigtes for folkemord, selvom de fleste skyldige jo nok kan slippe med domme for uagtsomt manddrab, da de næppe har haft en intention om at dræbe dem, de har stukket kanylerne i.

Du kan se aktindsigten her:

Denne artikel er opdateret 09.08.2021 med kopi af selve aktindsigten i høj, læsbar opløsning.

Tilmeld
Besked om