Afsløring: Sådan bruger Mørket pædofili mod retskafne borgere

Jeg har i dag talt med Jeanette Strauss, der har fået sit barn tvangsfjernet af kommunen, og hun har indsigt i flere sager om korruption i Frederiksberg Kommune og relaterede advokater. Jeg kender Jeanette fra aktivistmiljøet, og jeg har i den forbindelse selv været vidne til, hvordan fjenden har brugt pædofili i et forsøg på … Læs videre Afsløring: Sådan bruger Mørket pædofili mod retskafne borgere
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
fredag, 14 maj 2021, 1:42 01:42

Hvor er det en træls historie, pas på dig selv, de er større end man regner med!