Lille Per i Mørkeland: Ny bog ude nu

Min nye bog hedder Lille Per i Mørkeland, og den er udkommet i dag.

Bogen er et eventyr, dvs. fiktion, den er uhyggelig og absolut uegnet for børn.

Bogen følger Lille Pers opvækst i et dystert land, Mørkeland, hvor de voksne kan lide at lege med børnene på en meget nærgående måde.

Bogen giver et indefra-perspektiv på, hvordan sådan en opvækst med fokus på konkrete episoder og situationer kan opleves som et lille barn – hvordan man kan overleve og måske ligefrem få superkræfter ud af det.

Bogen kan købes nu i webshoppen på PerBraendgaard.dk. Den koster 50,- kr., og det inkluderer fri download af bogen både som pdf, epub og mp3. Det er altså en e- og lydbog og ikke en fysisk bog. Pdf-udgaven af bogen er dog velegnet til at udskrive. Bogen tager 1 time at lytte igennem. God fornøjelse, eller hvad man skal sige, da det jo faktisk er en gyser…

Tilmeld
Besked om