Jeg har i dag levet halvdelen af mit liv – og nu kommer Lyset!

Jeg fylder 50 år i dag, så jeg har i dag levet halvdelen af mit liv i denne jordiske krop. Det er egentlig utroligt, at jeg har overlevet så længe. Jeg har besluttet mig for, at jeg vil dø i året efter min 100 års fødselsdag, så det passer jo ganske præcist med, at jeg … Læs videre Jeg har i dag levet halvdelen af mit liv – og nu kommer Lyset!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
fredag, 14 maj 2021, 7:47 07:47

Kæmpe tillykke med fødselsdagen
Kram 🙂

fredag, 14 maj 2021, 8:44 08:44

Kære Per, HJERTELIG tillykke med de 50 år i dag. Tak for dine mange oplysende videoer og klare beskrivelser, af dette vanvi d, vi er oppe imod. Jeg ønsker dig stor lykke de næste 50 år ❤

fredag, 14 maj 2021, 9:42 09:42

Tillykke søde per. Ønsker dig alt det bedste. 🙏🙏

fredag, 14 maj 2021, 11:58 11:58

Hej Per… Så hjertelig tillykke med de femti år. Jeg håber, at du må få en rigtig dejlig dag… Tusind knus og varme tanker fra Ruth… Ja vi ses i lyset…. 💚

fredag, 14 maj 2021, 12:13 12:13

KÆMPE tillykke med fødselsdagen Per , ønsker dig en fantastisk dag . Lyset er tilstede grib det omfavn det ta det ind , ønsker dig kærlighed, fred og glæde fremadrettet i dit liv 🍀☀💕🍀☀💕🍀☀💕

fredag, 14 maj 2021, 17:12 17:12

Kære Per. Gammel vedisk visdom siger: Din eneste frihed er; ikke at reagere. Ved ikke at reagere, træder du ud af den karma din reaktion ville medføre. Derfor træd ud af hjulet, ved ikke at reagere. Det er din reaktion, din ageren med verdenen, der holder livets hjul i spind. Træd ud nu. Ved ikke at reagere. Og opdag dig selv som fri.