Jeg har i dag levet halvdelen af mit liv – og nu kommer Lyset!

Jeg fylder 50 år i dag, så jeg har i dag levet halvdelen af mit liv i denne jordiske krop. Det er egentlig utroligt, at jeg har overlevet så længe.

Jeg har besluttet mig for, at jeg vil dø i året efter min 100 års fødselsdag, så det passer jo ganske præcist med, at jeg er lige præcis midt i dette liv nu. Hvis jeg dør inden da, så var det mine fjender, der slog mig ihjel og jeg vil bede jer starte en mordefterforskning.

Jeg føler mig samtidig overbevist om, at jeg får flere liv efter denne inkarnation, ligesom jeg kan huske flere af mine tidligere liv. I mit forrige liv opdagede jeg min åndelige natur, og den energiseksuelle vej til erkendelsen heraf, meget sent i livet, hvilket jeg ærgrede mig over. Heldigvis er jeg på det område kommet bedre fra start denne gang. Jeg vil fortsat bestræbe mig på at komme så tæt som muligt på min Buddha-natur og Kristus-bevidsthed allerede i dette liv. Det kan godt være, at jeg ikke er kommet specielt langt endnu, men jeg har prøvet efter bedste evne, og hvis jeg giver den gas de næste 50 år, så kan det være, at jeg kan nå i mål.

Jeg har også besluttet mig for, at i dag er starten på Lyset og Den Store Vækkelse i verden, som jeg ønsker at bidrage aktivt til. Jeg har brugt de sidste år på at se Mørket i øjnene og udtrykke mine ærlige meninger om de bedrag og overgreb, som vi alle bliver udsat for; ikke kun nu med coronaen, men også på mange andre måder, selvom coronaen er en gave, der udstiller Mørket med fuld styrke og tydelighed, så det bliver meget lettere at se og vælge Lyset. I min oplysning om corona vil jeg derfor fremover slippe vreden overfor både bagmændene, regelrytterne og ordrefølgerne – og i stedet betragte coronaen som en opløftende anledning til spirituel og sundhedsmæssig oplysning for alle.

Alle, der ikke kan eller vil forstå mig, eller som direkte ønsker at modarbejde mig, måske ligefrem bekrige mig, vil jeg møde med tilbud om dialog, åbne arme og altid medfølelse. Jeg forventer massive angreb mod min person i den kommende tid fra Mørkets kræfter, især i form af yderligere forsøg på karaktermord, hvilket jeg vil møde med sindsro og lade passere uden at søge konfrontationer. Dem, der vil lytte, vil lytte. Dem, der ikke vil lytte, eller som måske ligefrem vil bekæmpe mig, vil jeg møde med medfølelse for den ignorance og lidelse, som deres angreb er drevet af.

Mit private Mørke, eller en del af det i hvert fald, har jeg fået bearbejdet og udtrykt bl.a. gennem udgivelsen af min nye bog, Lille Per i Mørkeland, der udkom i går.

Vi ses i Lyset!

Tilmeld
Besked om
guest
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
fredag, 14 maj 2021, 7:47 07:47

Kæmpe tillykke med fødselsdagen
Kram 🙂

Jytte Dahl
fredag, 14 maj 2021, 8:44 08:44

Kære Per, HJERTELIG tillykke med de 50 år i dag. Tak for dine mange oplysende videoer og klare beskrivelser, af dette vanvi d, vi er oppe imod. Jeg ønsker dig stor lykke de næste 50 år ❤

peace
fredag, 14 maj 2021, 9:42 09:42

Tillykke søde per. Ønsker dig alt det bedste. 🙏🙏

Rubo
fredag, 14 maj 2021, 11:58 11:58

Hej Per… Så hjertelig tillykke med de femti år. Jeg håber, at du må få en rigtig dejlig dag… Tusind knus og varme tanker fra Ruth… Ja vi ses i lyset…. 💚

tinamariejacob
fredag, 14 maj 2021, 12:13 12:13

KÆMPE tillykke med fødselsdagen Per , ønsker dig en fantastisk dag . Lyset er tilstede grib det omfavn det ta det ind , ønsker dig kærlighed, fred og glæde fremadrettet i dit liv 🍀☀💕🍀☀💕🍀☀💕

claus
fredag, 14 maj 2021, 17:12 17:12

Kære Per. Gammel vedisk visdom siger: Din eneste frihed er; ikke at reagere. Ved ikke at reagere, træder du ud af den karma din reaktion ville medføre. Derfor træd ud af hjulet, ved ikke at reagere. Det er din reaktion, din ageren med verdenen, der holder livets hjul i spind. Træd ud nu. Ved ikke at reagere. Og opdag dig selv som fri.