Eventyret om Danmark & Maskerne

Der var engang en mand, der Xi. Han ville bestemme over hele verden, men ingen troede på ham. Så mødte han en anden mand, der hed Tedros, som mange troede på, selvom han var købt og betalt af både Xi og Bill, men det var de gode til at holde hemmeligt. De drog til Danmark … Læs videre Eventyret om Danmark & Maskerne
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
søndag, 16 maj 2021, 11:48 11:48

Love it! Super godt Per. Tak.
Kom nu folkens, skriv mange flere eventyr, historier og metaforer.
Den slags trænger direkte igennem folks forsvarsværk og rammer ubevidst. Det er særdeles velegnet værktøj i informationskrigen.
Og så er det både sjovt og befriende at arbejde med at skrive den slags.

Frank
mandag, 17 maj 2021, 14:30 14:30

en gang for længe siden var der nogle ihærdige mænd med store drømme – de knoklet som gale der langt ud på prærien – de lage skinner fra kyst til kyst, Nogle lave fabrikker og smelte malm eller lavede biler på samlebånd mens andre igen bore mange huller og hev noget sort flydende masse op af jorden….de var så begrestret for dette nye stof at man kaldet det “det sorte guld”. Som så meget andet guld så førte det til en feber som gjorde at de miste jordforbindelsen – de ændre nærmest karrakter og kunne ikke stoppe dem selv eller… Read more »

Frank
mandag, 17 maj 2021, 14:40 14:40
Reply to  Frank

Det kom enda dertil at nogle andre folk kaldte sig “de sorte mænd” og tog millitærtøj på og råbte på retfærdige igennem “øje og øje, tand for tand” – de have fatte lige så lidt som dem de protesteret imod og kunne ikke se deres handlinger ikke førte til andet end endnu mere kaos – måske endog starten på en borgerkrig. De benytter de samme metoder som dem de påstår de bekæmper – skræmmede, intermiderende, trusler og voldsparate. De talte også folk efter mundet – det skete bare over i den anden grøft men resultatet vil blive det samme…. mindre… Read more »