Video: Jeg ringer til politiet og ordbogen om fascist-sagen

Jeg kan tilføje, at politiadvokaten efterfølgende har ringet mig op og bekræftet, at det “kun” er en bødepåstand, som takseres til 5.000,- kr. pr. tilfælde og i skærpende tilfælde 7.500,- kr. Hun påstår, at de ikke vil nedlægge påstand om fængselsstraf, og det må jeg så bare vælge at tro på, selvom min tillid til … Læs videre Video: Jeg ringer til politiet og ordbogen om fascist-sagen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
mandag, 17 maj 2021, 16:13 16:13

Jeg vil hellere bidrage til advokater der vinder sagen for dig, end bidrage til betaling afbøder.

Tine Bethel
mandag, 17 maj 2021, 17:49 17:49

Jegkanikkefålovatlavemellemrum,nårjegkommenterer,menjegmågodtlave,kommaer.mvhTine

Tine Bethel
mandag, 17 maj 2021, 17:52 17:52
Reply to  Tine Bethel

Jeg synes du skal ringe retur til advokaturet og bede om at tale med Camilla Due. Kram