Jeg har modtaget et sødt trusselsbrev fra en kvinde

Jeg har i går modtaget et sødt trusselsbrev fra en anonym kvinde. Lad os kalde hende M. Det vil jeg gennemgå og analysere her.


Emne: Booke et sundhedsforedrag

Hej Per Brændgaard

Jeg ville gerne booke et sundhedsforedrag med dig, for jeg har læst flere af dine gamle artikler om sundhed, som jeg syntes var fornuftige, og jeg har også oplevet dig til krammekurser i din lejlighed, som jeg syntes du faciliterede på en god måde…
Du har helt klart talenter som formidler.

Men efterhånden har jeg mistet alt for dig pga alle dine tåbelige påstande om corona og ikke mindst vaccinerne. Jeg så dig fx i avisen med et skilt “Mundbind er fascisme”.

Gad vide om du en dag dropper trangen til at være guru… og holder op med at sprede løgne og tåbeligheder og lytter til helt almindelig sund fornuft fra de mange eksperter på området, som du åbenbart mener at være klogere end.
Indtil da vil du – fuldt fortjent – være persona non grata blandt alle fornuftige mennesker.
No wonder at du ikke bliver brugt som sundhedsvejleder i aviserne mere…

Hilsen
M.


Jeg opfatter det som et trusselsbrev, da mailskriveren fortæller mig, at så længe jeg kritiserer det herskende coronanarrativ, så vil jeg ikke blive booket til sundhedsforedrag og ej heller blive brugt som sundhedsvejleder i medierne. Det opfatter jeg som en trussel på min økonomi som selvstændig. Ligesom andre i systemet bliver truet med fyring og få fjernet deres autorisation, hvis de mener og offentligt ytrer noget andet end Sundhedsstyrelsen, der jo selv har indrømmet, at de har pakket sundhedsfagligheden væk og nu blot følger de politiske kommandoer fra Mette Frederiksen & Co.

Mailskriveren prøver samtidig at lokke mig tilbage i fårefolden ved at appellere til min forfængelighed via ros. Jeg skal bare holde op med at være guru, der kritiserer eksperterne i systemet, der bliver truet med fyring m.v., hvis de mener det samme som mig. Men det er altså mange år siden, at jeg fravalgte penge til fordel for højere idealer. Jeg er nok en af de mindst materialistiske og griske mennesker i Danmark.

Mailskriveren tror også, at jeg er bange for at være persona non grata i et korrupt mediesystem, der spreder løgne og propaganda om sundhed. Tænk, jeg ser det faktisk som en æresbetegnelse, at de ikke tør bruge mig som kilde, da jeg i løbet af to minutter vil kunne afsløre deres løgne og metoder, der er godt i gang med at smadre Danmarks økonomi, frihed og sundhed.

Jeg bemærker, at mailen til mig er meget velformuleret og velstruktureret uden stavefejl. Det er sjældent fra private personer, der får impulsiv trang til at sende en brokkemail. Det virker på mig som om, at der har været et bureau ind over. Måske et af dem, som jeg selv har arbejdet for i min mørke fortid som propagandist… Ja, jeg ved, hvordan de arbejder.

Det undrer mig også, at hun skriver fra en protonmail. Det er jo kun en mailtype, som folk, der ikke ønsker at blive sporet og identificeret gør brug af. Jeg har ingen anelse om, hvem hun er, og hvis hun er den, som hun udgiver sig for at være, og hun rent faktisk har deltaget i et af mine “krammekurser” (et begreb jeg aldrig selv har brugt), og jeg derfor har mødt hende, hvorfor vil hun så ikke afsløre sin identitet? Tja, jeg undrer mig bare, så mit korte svar tilbage var derfor også: – Hvem er du? Hvis hun svarer, så vil jeg naturligvis invitere hende til en offentlig debat, hvor hun kan uddybe sin kritik af mig. Hvis jeg virkelig er blevet en så stor idiot, så vil jeg for det første meget gerne selv vide det, ligesom andre naturligvis har ret til også at vide, hvor dum jeg er. Trusler, derimod, bliver udstillet som det, de er.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
tirsdag, 18 maj 2021, 11:52 11:52

så fint taklet !
som det siges – løgnen trives i mørke men kan ikke eksister uden i lyset. Hvis man ikke vil stå ved hem man er eller forsvare det man påstår åbent så er der ugler i mosen.