Jeg har modtaget et sødt trusselsbrev fra en kvinde

Jeg har i går modtaget et sødt trusselsbrev fra en anonym kvinde. Lad os kalde hende M. Det vil jeg gennemgå og analysere her. Emne: Booke et sundhedsforedrag Hej Per Brændgaard Jeg ville gerne booke et sundhedsforedrag med dig, for jeg har læst flere af dine gamle artikler om sundhed, som jeg syntes var fornuftige, … Læs videre Jeg har modtaget et sødt trusselsbrev fra en kvinde
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
tirsdag, 18 maj 2021, 11:52 11:52

så fint taklet !
som det siges – løgnen trives i mørke men kan ikke eksister uden i lyset. Hvis man ikke vil stå ved hem man er eller forsvare det man påstår åbent så er der ugler i mosen.