Video: Politihund bed fredelig, mandlig demonstrant i skridtet

Der var gang i den andre steder i København på min fødselsdag. Københavns Politi forsvarede igen de krigskriminelle zionister på Israels Ambassade. Det viser en videoreportage på Facebook lavet af KaosTV Danmark. Advarsel: Voldsomme billeder af særdeles voldeligt politi – inkl. en politihund der bed en mand i skridtet. God bedring til ham og alle … Læs videre Video: Politihund bed fredelig, mandlig demonstrant i skridtet
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
tirsdag, 18 maj 2021, 11:41 11:41

Det mest sørgelig er måske det at dem som kalder sig evangeliske kristne i USA har læst bogen som Fanden læser den. De var dem som støtte Trump og de prædiker at hedninge (dem selv og os) ikke er lige så værdigulde som jøderne. De har ikke forstået at det var en ny tid efter Jesus som gav os alle chancen, jøder som alle andre. Det var en ny pagt. Som du selv skriver noget om så er der forskel på at jøde og zionist. Vi er alle børn af Noa og Abraham (Haka som var hans trælkvinde fik Ismael… Read more »