Covid-19-vaccine: Jeg har besluttet mig

I denne video kan du se noget af mit forsøg på at få klart svar fra systemet på, hvad der er op og ned på den covid-19-vaccine, som jeg er blevet tilbudt. Det endte med, at jeg selv blev nødt til igen at finde og læse det videnskabelige studie, der ligger til grund for den … Læs videre Covid-19-vaccine: Jeg har besluttet mig
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
onsdag, 19 maj 2021, 16:20 16:20

“Systemet” er KUN til…for “systemet’s skyld”…”Systemet” er ikke gearet til…at der kan stilles krav eller for den sags skyld…bare stilles spørgsmål…til “systemet”…det handler ene og alene om at…”lad dig va((inere frivilligt… og ellers hold kæft”

Frank
torsdag, 20 maj 2021, 9:54 09:54
Reply to  Jytte Dahl

skal-bare-huske-hvem-systemet-gavner-mest-

Rubo
torsdag, 20 maj 2021, 12:34 12:34

666…🤔 Beatles musik, var de ikke også 👌🤟…?