Tør du stille dig selv dette spørgsmål?

I denne mærkelige coronatid, hvor vores politikere, myndigheder og medier opfører sig underligt, så er der især ét angstfremkaldende spørgsmål, som det kan være særdeles relevant at stille sig selv:

Kan så mange som jeg har haft så stor tillid til have svigtet om så vigtige emner i så lang tid?

Jeg var så heldig at have gennemgået svaret på det spørgsmål, inden coronaen brød ud. Jeg havde sågar skrevet en hel bog om min proces: Frihedens Pris – Er du så fri, som du tror? Det har gjort det meget lettere at forholde mig til coronaen og bidrage med noget konstruktivt for Danmark. Det er meget sværere for de mange, hvor coronaen er den første sag, der giver anledning til at stille sig selv ovenstående spørgsmål. Vi må støtte og hjælpe hinanden gennem den svære tid.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
torsdag, 20 maj 2021, 9:46 09:46

det er så rigtig – vi erkender stykkevis og dem som først er ved at vågne har mange udfordringer …ikke kun at afsløre de offentlige løgne men også dem som de selv lever på. det er ikke nok at få afsløre magten – fascismen – men det er lige så høj grad vigtig at vi får øje på bjælken i vores eget øje…. to blinde falder i den ene eller den anden grøft før eller siden. (det var hvad min afhandling til diakon uddannelse handlet om tilbage i 2001) Vores folkevalgte har svigte naturloven – ikke kun siden demokratiets opfindelse… Read more »