The Spiritual Secrets of Sex

In this wonderful time of human evolution where everything hidden is being brought to light I would like again and also in English to recommend the American anthropologist Robert Sepehr and his educational videos on the ancient secrets of sex and spiritual energy. The ancient belief is that the sexual energy can be harvested and … Læs videre The Spiritual Secrets of Sex
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS or The Holistic Health Blog og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]