Covid-vaccine: Så forsvandt forældremyndigheden

Bekymrende udvikling i Danmark. Forældremyndigheden er nu væk i relation til covid-vaccination. Det er samtidig blevet umuligt at klage over politiets håndtering af borgere i relation til corona. ShareTweetShare0 Shares
4 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
lørdag, 22 maj 2021, 10:42 10:42

What? Ingen placebogruppe 🤯 Det er skammeligt. Jeg er også bekymret som menneske og forælder. Vi har ingen uafhængige instanser, vores menneskerettigheder er tilsyneladende noget vi forestiller os i følge Hækkerup, og vi har et socialtilsyn som absolut intet gør for anbragte børn, og børn generelt som bliver omsorgssvigtet. Og nu må forældre ikke vide om deres barn tager stikket: eksperimentel væske injektion. SKAMMELIGT! …

Helle dahl
Helle dahl
lørdag, 22 maj 2021, 23:41 23:41

Jeg er ikke bare bekymret, jeg er rasende, rødglødende,, de møg.s…. Hvad i himlens er Danmark blevet til på så kort tid, hvor er folk som skal demonstrere og gøre oprør, jeg er målløs, jeg er klar til kamp, kommer det dertil, det er 100%