Hvad er Chabad Lubavitch?

Chabad Lubavitch er navnet på den zionistiske dommedagskult, som jeg mistænker for at stå bag angrebet med falsk voldtægtsanklage på mig i 2018, og som nu spiller en central rolle i den globale coronabesættelse. Deres hovedkontor i Danmark ligger på Ole Suhrs Gade 10 i København, og det bliver bevogtet døgnet rundt af politiet og … Læs videre Hvad er Chabad Lubavitch?
3 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
MadsenH
MadsenH
søndag, 23 maj 2021, 10:13 10:13

Hey Per Jeg har nu fulgt dig i et halvt års tid og fik først rigtigt øjnene op for dig, da du begyndte at bringe Jesus på banen, selvom vi formentlig har forskellig teologisk forståelse (Ovenpå at du gerne blander buddhisme og kristendom, hvilket efter min forståelse er misvisende da der kun er en sandhed) omkring, hvem han er og hvorfor han kom på jorden. Men her kan jeg da tage fejl og irettesættes gerne ved et personligt møde, en dag til march! Mange af dine opslag gennem tiden, har været med fokus på det onde, som vi i forvejen… Read more »

MadsenH
MadsenH
tirsdag, 25 maj 2021, 13:07 13:07

Der var flere spørgsmål og din måde at svare, besvare reelt ingen af dem, noget af det kan være gemt bag personlige oplysninger, hvor jeg skal købe din bog for at blive klogere og det andet bør være ret ligetil med ånden intakt. Men nuvel, du er ikke den første i fronten der har svært ved sådanne spørgsmål.

Fred være med dig Per