Hvad er Chabad Lubavitch?

Chabad Lubavitch er navnet på den zionistiske dommedagskult, som jeg mistænker for at stå bag angrebet med falsk voldtægtsanklage på mig i 2018, og som nu spiller en central rolle i den globale coronabesættelse. Deres hovedkontor i Danmark ligger på Ole Suhrs Gade 10 i København, og det bliver bevogtet døgnet rundt af politiet og … Læs videre Hvad er Chabad Lubavitch?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
søndag, 23 maj 2021, 10:13 10:13

Hey Per Jeg har nu fulgt dig i et halvt års tid og fik først rigtigt øjnene op for dig, da du begyndte at bringe Jesus på banen, selvom vi formentlig har forskellig teologisk forståelse (Ovenpå at du gerne blander buddhisme og kristendom, hvilket efter min forståelse er misvisende da der kun er en sandhed) omkring, hvem han er og hvorfor han kom på jorden. Men her kan jeg da tage fejl og irettesættes gerne ved et personligt møde, en dag til march! Mange af dine opslag gennem tiden, har været med fokus på det onde, som vi i forvejen… Read more »

tirsdag, 25 maj 2021, 13:07 13:07
Reply to  Brændgaard

Der var flere spørgsmål og din måde at svare, besvare reelt ingen af dem, noget af det kan være gemt bag personlige oplysninger, hvor jeg skal købe din bog for at blive klogere og det andet bør være ret ligetil med ånden intakt. Men nuvel, du er ikke den første i fronten der har svært ved sådanne spørgsmål.

Fred være med dig Per