Min tid som veganer er slut

Med frygt for at jeg nu også kan skrive militante veganere på den voksende liste over grupper, der udsætter mig for diverse trusler, så vil jeg hermed meddele, at jeg ikke længere er veganer. Min periode som engageret spiser af plantebaseret kost er slut. Det var et interessant eksperiment, der gav mig meget – især … Læs videre Min tid som veganer er slut
For at få adgang til dette indhold skal du købe Sundhedsvejlederen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
tinerebel74
onsdag, 26 maj 2021, 19:18 19:18

når man som lys arbejder er under ascension opstignings psymtomer fra den lave verdens 3 d til de højere visioner i den femte dementionelle verden udsættes kroppen for utrolig mængde af kundalini energi for at rense vores celler for di traumaer og oplevelser som der ikke tjener os mere til et godt formål og som vi skal tilgive og give slip på . og for bedre at kunne være i denne proses at en tilgivelse er en forløsning i sig selv og for at kunne bevare jord forbindelsen så sender kroppen signaler til hjernen om trangen til kød feks en… Read more »