Covid-vaccinerne er regerings-godkendt kvaksalveri

Det er desværre blevet en udbredt opfattelse, at covid-19-vaccinerne, der bliver tilbudt til stort set alle danskere for tiden, er dokumenteret effektive og sikre. Dette er imidlertid en alvorlig misforståelse.

Dokumentation for effekt og sikkerhed af en vaccine kræver, at der er foretaget langvarige lodtrækningsforsøg med relevante målinger. Jeg har især set nærmere på Pfizer-vaccinen, hvor forskningen blev stoppet, angiveligt på grund af begejstring, allerede efter 2 mdr. Forskerne skrev i artiklen, at de nu formentlig også vil tilbyde vaccinen til kontrolgruppen, hvorved forskningen reelt stopper, selvom man følger forsøgspersonerne. Hvis der ikke er nogen kontrolgruppe, så er det umuligt at sige, om virkninger og bivirkninger efter 2 mdr. skyldes vaccinen eller sygdommen.

Nogen vil så mene, at fordi bivirkninger bliver fulgt tæt ved udrulningen af vaccinerne, så er det en form for forskning. Det er i givet fald en uetisk form for forskning, da forsøgspersonerne ikke har givet informeret samtykke, og da deltagelse i det store vaccineforsøg foregår under indirekte tvang. Det er endvidere sundhedsfagligt uforsvarligt at medicinere en hel befolkning med injektionsvæsker, som man reelt ikke kender virkningen af, da forskningen ikke er gennemført forinden.

Nogen vil så mene, at frygten for SARS-CoV-2 og covid-19-sygdommen retfærdiggør, at der bliver set igennem fingre med den sædvanlige praksis for godkendelse af ny medicin i Danmark. Det er så her vigtigt at skelne mellem selve frygten, som er en følelse, og de faktiske realiteter om smitten og sygdommen. Det kræver en sundhedsfaglig debat med plads til kritik og sund skepsis, som heller ikke er forekommet, før magthaverne iværksætter massiv udrulning af, hvad der reelt er eksperimentelle injektionsvæsker, der kaldes “vacciner” i håbet om, at det har den virkning, selvom det kræver forskning, der ikke er udført, for at nå frem til den konklusion. Det, der er sket nu, er, at man har draget en forhastet konklusion fra det fra producenten oplyste FORMÅL med injektionsvæskerne til den faktiske VIRKNING. Det kan man ikke. Det er faktisk regerings-godkendt kvaksalveri.

Konsekvensen er, at de ansvarlige magthavere lige nu spiller russisk roulette med danskernes liv og sundhed. Det kan de kun slippe afsted med, så længe coronafrygten bliver holdt oppe ved hjælp af propaganda og trusler, hvilket pressen og politiet desværre indtil videre har hjulpet regeringen alt for villigt med.

Jeg drømmer mig tilbage til de gode gamle dage, hvor myndighedernes sundhedsoplysning var baseret på videnskab og rationel tænkning i stedet for irrationel frygt, og hvad der ligner nøje planlagt propaganda.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments