3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
tirsdag, 25 maj 2021, 21:00 21:00

Tak, for at du forklarer, om de vigtige historiske personer og hvordan politik og åndelig udvikling uløseligt hænger sammen. Jeg vil elske sådanne typer demonstrationer som du foreslår, og jeg ved, at vi er flere som i længere tid har ville foretrække et mere lyst og forenende udgangspunkt, med en bredere målgruppe og langt mere opløftende end krigerisk. Jaa.. Handling skaber forvandling. I takt med bevidsthed og forståelse for udviklings- og erfaringsprocessen dertil 🦋 Gerne i et universelt, kosmisk og spirituelt perspektiv ✨

tinerebel74
onsdag, 26 maj 2021, 2:03 02:03

Dette er en tekst til en ny sang, for man kan ikke komme i fængsel for at synge om sin mening omkring at man godt kunne tænke sig at ville smadre Christiansborg på en ikke voldelig måde, og et kram er ikke en skam, men hvis man vil kramme en ordensmagt som der hedder politi, så får de jo klaustrofobi, og de bruger håndjern som værn , når vi som Rebeller kommer i sværm, men det er jo ikke på en voldelig måde, og at vi får med kniplen er for mig noget af en gåde, for vi kæmper jo… Read more »

tinerebel74
onsdag, 26 maj 2021, 18:37 18:37

Tine RebelKære lysarbejdere vedrørende Fuldmåne i tvillingenSå er det fuldmåne igen, i tvillingens tegn, eller som indianerne siger Majsplantningsmånen, med hjorten som kraftdyr. Mosagat som kraftsten og rølliken som kraftplante. Brug disse kræfter i meditationen i dag. Det er meget kraftfyldt.Denne fuldmåne handler om kommunikation.Vi skal have fokus på den kærlige og anerkendende kommunikationsform til alle mennesker, og vi må ikke glemme dyr og planter.Hvis vi øver os på at være centrerede i vores hjerter i denne måned, kan det måske blive en vane fremover, at vi er kærlighedslysende mennesker.For jorden har brug for, at kærligheden breder sig, nu hvor… Read more »