Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Konspirationsteorier: Er der et hemmeligt formål med coronaen?

Jeg har studeret både de officielle og de alternative forklaringer om corona, lige siden coronaen startede for alvor i marts 2020. Den officielle historie er jo, at det nye coronavirus er så farligt og smitsomt, at det nu er nødvendigt med mere eller mindre indirekte tvang til at blive testet, lade sig skyde med vacciner […]

Jeg har studeret både de officielle og de alternative forklaringer om corona, lige siden coronaen startede for alvor i marts 2020. Den officielle historie er jo, at det nye coronavirus er så farligt og smitsomt, at det nu er nødvendigt med mere eller mindre indirekte tvang til at blive testet, lade sig skyde med vacciner […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x