Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Absurdistan forbyder antipsykopatisme

I et land, der ikke findes, har man nu forbudt antipsykopatisme. Politikerne og Foreningen af Psykopater i Absurdistan er blevet enige om forbuddet, der trådte i kraft i dag. Baggrunden er en række dødsfald i landet, hvor folk er blevet fundet pludseligt døde med dybe sår. Politiet og sundhedsmyndighederne forklarer dødsfaldene med ukendte årsager, men […]

I et land, der ikke findes, har man nu forbudt antipsykopatisme. Politikerne og Foreningen af Psykopater i Absurdistan er blevet enige om forbuddet, der trådte i kraft i dag. Baggrunden er en række dødsfald i landet, hvor folk er blevet fundet pludseligt døde med dybe sår. Politiet og sundhedsmyndighederne forklarer dødsfaldene med ukendte årsager, men […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x