Absurdistan forbyder antipsykopatisme

I et land, der ikke findes, har man nu forbudt antipsykopatisme. Politikerne og Foreningen af Psykopater i Absurdistan er blevet enige om forbuddet, der trådte i kraft i dag.

Baggrunden er en række dødsfald i landet, hvor folk er blevet fundet pludseligt døde med dybe sår.

Politiet og sundhedsmyndighederne forklarer dødsfaldene med ukendte årsager, men de er åbne for, at det kan skyldes et nyt virus. Det er de ved at undersøge nærmere.

Nogle borgere har fremført hypotesen, at de dybe sår kan skyldes stik med kniv, og de har derfor kontaktet politiet med deres mistanker. Der er sågar nogle borgere, der har beviser på konkrete personer og knive.

Politiet i Absurdistan afviser disse mistanker som udtryk for antipsykopatismen. Flere borgere har fået deres boliger ransaget og computere konfiskeret mistænkt for at sprede antipsykopatistisk materiale. Den herskende holdning i Absurdistan er nemlig, at psykopater har haft en hård barndom, og det er krænkende at udsætte dem for yderligere belastninger med den slags mistanker. Politiet afviser i øvrigt, at knive kan bruges til andet end madlavning, ligesom mord kun findes i konspirationsteorier og ikke i den virkelige verden. Et nyt virus, der giver dybe sår, er derfor den mest oplagte forklaring, mener politiet. Det kan dog også være en kødædende bakterie, advarer politiet, der opfordrer alle til at holde sig indendøre, indtil sagen er afklaret.

Foreningen af Psykopater udtaler, at antipsykopati er voksende i Absurdistan, så det er glædeligt, at det nu er forbudt at ringe til politiet og mistænke en psykopat for mord. Straffen er op til 2 års fængsel for antipsykopatiske ytringer i det offentlige rum.

Flere ministre i Absurdistan er også medlem af bestyrelsen af Foreningen af Psykopater, men det er kun en fordel, så befolkningen kan få ordentlig oplysning om psykopati. Det er nemlig en myte, siger de, at psykopater kan udføre voldelige handlinger.

“Når et dødsfald ikke kan forklares, så er det nærliggende at give den lokale psykopat skylden”, forklarer Jan Zionsen, formand for Foreningen af Psykopater. Zionsen er bekymret for de mange konspirationsteorier om, at flere psykopater har rottet sig sammen om de dødsfald, der jo i følge eksperterne tydeligvis skyldes virus eller bakterier. Regeringen har derfor afsat 100 mio kroner om året til militær og politi, der kan bevogte Foreningen af Psykopaters hovedkontor og de forskellige lokalkontorer rundt omkring i Absurdistan.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
onsdag, 2 juni 2021, 11:37 11:37

Når de ikke vil i dialog med hverken dig eller os andre, så er det et tegn på deres svaghed og usikkerhed.

De ved godt, at deres fortællinger ikke holder vand.

Vi bliver ved! og vi bliver ved! og vi bliver ved!
Det har slået revner!
Nu skal vi bare fortsætte indtil det vælter!